Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Bringát én is nézek, de az nem most van
(crossnak vége, az országút meg csak mostanában indul, nem?)
MLB-t próbáltam, de az nekem már túl unalmas, ilyen háttérzajnak jó, de 100%-ban arra figyelni nem tudok sokáig.
Az autóversenyekkel is felhagytam, pedig egy időben nagy F1 fan voltam.
Idővel egyébként lehet, hogy minden sportra ráun picit az ember, de talán az nfl tartja magát nálam a legjobban (20 éve). Itt is vannak időszakok, amikor kevésbé követem (főleg az alapszakaszt), de azért a PO-ra mindig visszatérek. Talán azért is van ez, mert évente pár hónap az egész szezon, és így nem tudsz annyira eltelni vele, mint az egész évben orrba-szájba tolt sportokkal, pl foci.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest