- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
RootRulez #6503 üzenetére
Én az S3-on találkoztam ilyennel. Újraindítani sem kellett elég volt újra hívni az illetőt, de ez akkor is nagyon bosszantó volt. Legsűrűbben CM alatt jelentkezett de szinte az összes (nem gyári alapokra épülő) rom esetén előjött időnként.
Végül ez vezetett a telefon cseréhez, pedig szerettem az S3-am. Gyári (alapú) romon tökéletes volt, leszámítva a sebességet.Most az N4 5.0.1 el teljesen jól használható. Hozza amit elvárok.
-
NTonee
veterán
válasz
én még egyszer sem futottam bele ebbe, viszont a másik topicban többször említettek ilyet, még stock romnál is. Én LS LP romot használok HCR PRO kernellel (ez megszűnt már). Elég gáz az akkuidőm, de nem találok jó caf-os kernelt sajnos.
Igazából már nagyon unom a romolást, van frissebb verzió is az LS LP-ból is, mint ami fent van épp, de nincs kedvem már kínlódni sem vele, stock-ot meg nem fogok használni. Lassan dobom a fenébe az egészet, aztán váltok WP-re, ahhoz legalább nem is lehet nyúlkálni.
-
fatal`
titán
válasz
Kétszer jött elő nekem (carbon rom), kernel csere mindkét esetben megoldotta, nem igazán értettem a dolgot azóta sem. Először fent volt a semaphore, azzal mindvégig ezt csinálta, majd váltottam AK-ra, azzal 1-2 hónapig jól ment utána előjött ez a tünet. Most hellscore van egy ideje, ezzel eddig jó, így meg néha a touch screen fagy meg és csak a reset segít. De mostmár hamarosan jönnek a használható custom LP romok, mostmár nem variálok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Macska topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest