Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
Nayrobi #17032 üzenetére
Na ezt én sem tudtam, pedig azt az oldalt linkeltem, csak le kellett volna görgetni
. Szóval akkor ez erősíti az eredeti hozzászólásom, hogy a Sony beengedné a GP-t ha nem lenne Xbox mint hardware (bár lehet, hogy már most is csak az MS-nél nincs meg az akarat), szóval ha esetleg oda jut a dolog az MS előtt egy jóval nagyobb piac nyilna meg. Más kérdés, hogy előfizetők terén szvsz nem tudna annyit szerezni mint most saját konzollal, akár milyen szarok is az eladások, szóval tippre nem fogják ők elengedni a hardware-t (majd esetleg akkor ha a cloud elég nagy lesz).
u.i. aztán majd így vagy úgy jól ránk cáfolnak, mert itt a 10 millió fotelelemző országában mindig így szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Eladó PS5 Streaming bundle
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest