Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
válasz
montana92
üzenetére
Én megvettem a leárazások alatt és azt kell mondjam rendkívül hangulatos mmo, pedig a béta alatt nem nagyon tetszett, mondjuk a játékidő nagyrésze sorbanállással telt.
A grafikája a legszebb a jelenlegi mmo-k között, a területek nagyon szépek és ügyesen összerakottak - sokat fogsz barangolni mindenfelé, mert a fast travel pontok között gyalogszerrel tudsz közlekedni - már amennyire én tudom, mert most léptem a 43. szintre. Sokszor csak megállok és pecázok, alapanyagot gyűjtök - a craft rendszere szintje adja magát, hogy gyűjtögess - ez is ügyesen meg van oldva.
Eddig, amihez csapat kellett mindehez volt, szóval ez sem probléma. A harcrendszere inkább az esoé, mint a gw féle, szóval az lehet annyira nem fog bejönni. -
Laraxior
titán
válasz
montana92
üzenetére
Én egyedül játszom, 2000 órája az első naptól.
Nem sok mindenhez kell csoport. Chest runokra az elite területekre is be lehet menni a ládák 80%-át össze lehet szedni, persze időigényesebb, lassabban lehet haladni.
Ahogy fejlődik a szinted, úgy jutsz különböző területekre, mindegyikre más a jellemző, van esőerdős, sivatagos, mocsaras, szép zöld, kietlen pusztaság, tavak, folyók stb... Nekem nagyon tetszik, az elején First Lightban kezdtem, annak a területnek a zenéje is szuper.
A grafika természetesen nagyon rendben van, napszakváltozás, hangok.. stb.
Aztán persze ha lvl 60 leszel, akkor már biztonságosabban mászkálhatsz mindenfelé.
PVP-t sem játszok, nincsen se tapasztalatom, se kedvem versengeni. Elég nekem a sok ellenfél a játékosokon kívül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő