Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rendo84

senior tag

válasz Mirman #1732 üzenetére

Eddig az volt, hogy sok a játékos a szervereken és lassan spawnol minden. Megoldották. Akkor most mi van? :D
    Vagy csoportokra méretezik, vagy egyéni játékosokra, a kettő között nehéz egyensúlyt találni de szerintem egész jól megoldották. Ha nehéz egy terület egyedül, vissza kell menni 2 szint múlva pl.
    gabranek: Aki a 60-as szintet eléri, ott már illik normális vagyonra szert tenni, amiből akár napi 1-2 Vital azoth suspended is kényelmesen kijön ha nagy szükség lenne rá, (de szerintem a játék elejétől sem kellene gondot okoznia, ha néha piacra is figyel az ember és töltöget fel mindenfélét hogy legyen pénz). Sok cucc van ami ha bármit csinálsz, sűrűn dobja az 1 Azoth-ot. További megoldás, nem véletlen találták ki, hogy lehet akár 3 házad is + 1 fogadó hely ahová becsekkolhatsz, így 4-5 hely között is utazgathatsz tök ingyen. Végül de nem utolsó sorban én szeretek gyalogolni is, mert a grafika, a hangulat, játékélmény engem az apró hibákért bőven kárpótol. Illetve még lehetne sorolni az előnyöket, de kinek mi... :)

Új hozzászólás Aktív témák