Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
zoral_
tag
mostanaban tenyleg iszonyat pangas van a jatekpiacon, vagy csak engem kerul el minden? haverommal csomoszor kerdezuk egymast hogy te mivel jaccol, mert egyszeruen egy ertelmes game sem jon ki mostansag...vihar elotti csend (d3, hl2)
farcry elejen nagyon feelinges aztan buta hent, nfs ug-t mar vegigzuztam, bfv jo kis game, csak vmiert nem akar most menni a gepen...
de amiket mostanaban kiprobaltam nem voltak hosszueletuek a gepemen, regi kockagrafikaju jatekokkal meg nem szeretnek igy 2004-ben jaccadozni.
Colin4: gyonyoru grafika, nekem hihetetlenul unalmas jatekmenet
Thief3: nekem vmiert nem teccik ez a fajta game
Painkiller: demo alapjan ultragas nekem
race driver2: nekem jobban tetszenek a sreet feelingu autoversenyek
tudni kell rolam hogy eleg finnyas vagyok jatekok teren, eddig csak 1-2 jatek volt ami vmi miatt (hangulat) megfogott, amivel sokat jaccottam:
Fallout 1-2, Diablo 2, CS, NFS Porsche, Full Throtle, Civilization 2
Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest