- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tithian
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
Nekem sima XP-vel online update után gond nélkül megy.
Nemrég kerültem Neverwinterbe, egyelőre nem nehéz menet, bár csak papi mágiát tud alkalmazni a csapat. A főhősömmet harcosnak fejlesztem, most Fighter1/Paladin5 (aasimar szinthátránnyal), de hamarosan Divine Champion szeretnék lenni. A monkey grip feat nagyon tetszik, tudok kétkezes kardot és falpajzsot egyszerre használni
.
Mivel egy fejjel kisebb felebarátom szintén kétkezes fegyverekkel nyomul, kaszabolásból nincs hiány, de az ellenfelek nem is tudnak lépést tartani. Gondolom, hogy később lesznek meleg helyzetek, de egy ideig el lehet lébecolni harci mágus nélkül is. Kár, hogy NPC-ket nem lehet dual-classolni, a tolvaj szép mágus lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.