Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
itt avval van a baj hogy simán követésre támadás nélkül nem tudom őket állítani... 2 képernyőni távolságra van az ellen én még nem is látom csak azt hogy az egyik karakter kirohan és nekiugrik... és én még észre se vettem... lásd zombis temetős rész... ha legalább nem ilyen távolról támadnának az is jó lenne. de elég lenne az agresszivitást állítani hogy csak akkor támadjanak ha énis vagy csak 10cmről vagy csak ha megtámadják őket... de ilyet nem lehet
sajnálom meg a helyben maradás kiadása is körülményes picit... ez a hosszú jobklikk nemigazán nyerte el a tetszésem...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sajnálom meg a helyben maradás kiadása is körülményes picit... ez a hosszú jobklikk nemigazán nyerte el a tetszésem...