Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
itt avval van a baj hogy simán követésre támadás nélkül nem tudom őket állítani... 2 képernyőni távolságra van az ellen én még nem is látom csak azt hogy az egyik karakter kirohan és nekiugrik... és én még észre se vettem... lásd zombis temetős rész... ha legalább nem ilyen távolról támadnának az is jó lenne. de elég lenne az agresszivitást állítani hogy csak akkor támadjanak ha énis vagy csak 10cmről vagy csak ha megtámadják őket... de ilyet nem lehet
sajnálom meg a helyben maradás kiadása is körülményes picit... ez a hosszú jobklikk nemigazán nyerte el a tetszésem...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Probook 470 G5 (Intel Core i5-8250U 4 mag 8 szál, 17.,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- HP Probook 430 G7 (Intel Core i5-10210U 4 mag 8 szál, 13,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sajnálom meg a helyben maradás kiadása is körülményes picit... ez a hosszú jobklikk nemigazán nyerte el a tetszésem...