Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jó,..vagy igen jó.
Jótól kérdezed én alaposan bele vagyok zúgva
Nagyon korrekt alatta a fizika, ha bekoszolódik a gumi, az nem csak a texturán látszik, hanem amíg le nem tisztul, addig rosszabb a tapadása annak a keréknek...és ez sincs eltúlozva mint hűha fícsör, mert pár kanyar alatt letisztul.
Egyébként nem igen lehet fogást találni rajta, én most építek hozzá pályát, mert licence persze nincs...hozzá kell tegyem nagyon jók az alap pályái.
Nem vagyok egy formula szimes, szal nekem nagyon hiányzik egy kasztnis verda, de hát ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- OLED TV topic
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon korrekt alatta a fizika, ha bekoszolódik a gumi, az nem csak a texturán látszik, hanem amíg le nem tisztul, addig rosszabb a tapadása annak a keréknek...és ez sincs eltúlozva mint hűha fícsör, mert pár kanyar alatt letisztul.