- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Van egy takarító cégem, azaz most már kettő. Bankkártyám van egy pár darab nyugodj meg.
Csak nem akartam belevinni addig amíg meg nem bizonyosodtam arról hogy (nem) kell neked ez a dolog.
Egyéb kérdés esetleg?
Ui: magyar a fiam miatt kell mert ő még csak most tanulja az angolt/németet. -
aram01
nagyúr
válasz
#20749568 #1310 üzenetére
Egyik sem magyar. iPad Appot használok, de fel mentem az oldalra is ott lehet beállítani a nyelvet meg a feliratot. Ott sem találtam magyar felíratozási lehetőséget. Most Németben vagyok, de szerintem ha vissza megyek az usába ott sem lesz magyar szub. Akkor ezt megszívtam? Nektek hogy van magyar felirat?
-
aram01
nagyúr
Na vettem kártyát, indul a bonuszhónap, nyelvet hol tudom átállítani magyarra? Se szinkron se felirat. Profilt szerkeszteni/törölni hol tudok? Véletlenül rányomták a kidsre
-
aram01
nagyúr
Magyarán akkor vennem kell egy kártyát, beülni a kódot és úgy mehetek tovább.
-
aram01
nagyúr
válasz
fokukac #1295 üzenetére
Köszönöm, elkezdtem a regisztrációt jött is az első probléma. A prémiumot választottam mert szerintem az éri meg a legjobban. A a probléma a következő: az utolsó lépésnél ad egy választási lehetőséget hogy milyen módon fizetnem a havi díjat kiválasztottam a giftkartyat, erre egyből kéri a kódot. Akkor most hogy is ingyenes?
-
aram01
nagyúr
Koszi srácok 🙂
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Élnék az egyhónapos lehetőséggel, és ha jó később hosszabbitanék.
Kérdéseim:
iPad air, air2 alatt mennek a felíratok?
Milyen csomagot érdemes választanom?
2ipad és egy tv-n néznénk.
Az usában és Németországban tartózkodunk (felváltva)
KosziÚi láttam németben 15€ feltöltő kártyát az hogy működik. Mire elég?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest