- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
idioty
tag
válasz
bandi0000 #1520 üzenetére
Szerintem a mozi filmek pár évvel később kerülnek fel, ha felkerülnek. De talán az egyik kivétel Star Wars Rogue One felkerült pár hónapja, és azt hiszem tavaly láttuk. De mozi filmek miatt biztosan nem éri meg előfizetni, ha csak nem elégszel meg a pár évvel ezelőtti mozi filmekkel
Felbontást talán mint ha lehetne állítani, de csak böngészőből és talán csak Chrome vagy Firefox alól, de ebben nem vagyok jártas.
Feliratok helyét nem lehet állítani. Azért van, hogy néha felül jelenik meg, hogy el lehessen olvasni a filmekre égetett feliratokat, mint rendező, szereplők, helyszín, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest