Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ja, próbálgattam tv+wifi, telefon+wifi, telefon+4g közt váltogatva, majd a végén maradtam a telefonnál és ott nyomogattam a gombot, hogy próbálja lejátszani
...de olyan ütemben sikerült, hogy pl a 2. menet első fél percét kb 6szor néztem meg, mert visszaugrott a szünetig... aztán egyszer továbbment kb fél percet és akkor meg az előző pontra ugrált vissza többször... kb akkor javult meg, amikor véget ért az élő adás... sejthető volt az óriási nézettség, de mivel az egész célja a platform népszerűsítése volt, ez szerintem nagyon mellément
erre jobban fel kellett volna készülni
ui: a Tyson meccs eredménye annyira nem bosszant, mert kb ez volt várható... sok az a 30 év difi... de ahogy ez az ember 58 évesen formába kapta magát, az hihetetlen
helyt állt és barátságosan kesztyűztek egyet... (kb ez volt a forgatókönyv) Tyson ettől nem lesz kevesebb... meg lehetett nézni a nézők közt, hogy akikkel anno övért bunyózott, hasonló korban milyen fizikai állapotban vannak... egyikük sem tudta volna magát hozzá hasonlóan összeszedni
...de azért jöhetne már egy "top Klicsko" formában levő bunyós, aki mutat pár újat ennek a hülyegyereknek
...ami jobban bosszant, hogy a Serrano meccs végét nem láttam és most olvasom, hogy az ellenfelét hozták ki győztesnek
ez mocsok dolog... jobb volt, a meccs felét vastagon felrepedt szemöldökkel simán hozta, ellenfele meg aljasan fejelgetett a sérülésre...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest