Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz LÁZ #13516 üzenetére

ja, próbálgattam tv+wifi, telefon+wifi, telefon+4g közt váltogatva, majd a végén maradtam a telefonnál és ott nyomogattam a gombot, hogy próbálja lejátszani :D ...de olyan ütemben sikerült, hogy pl a 2. menet első fél percét kb 6szor néztem meg, mert visszaugrott a szünetig... aztán egyszer továbbment kb fél percet és akkor meg az előző pontra ugrált vissza többször... kb akkor javult meg, amikor véget ért az élő adás... sejthető volt az óriási nézettség, de mivel az egész célja a platform népszerűsítése volt, ez szerintem nagyon mellément :) erre jobban fel kellett volna készülni

ui: a Tyson meccs eredménye annyira nem bosszant, mert kb ez volt várható... sok az a 30 év difi... de ahogy ez az ember 58 évesen formába kapta magát, az hihetetlen :K helyt állt és barátságosan kesztyűztek egyet... (kb ez volt a forgatókönyv) Tyson ettől nem lesz kevesebb... meg lehetett nézni a nézők közt, hogy akikkel anno övért bunyózott, hasonló korban milyen fizikai állapotban vannak... egyikük sem tudta volna magát hozzá hasonlóan összeszedni :K ...de azért jöhetne már egy "top Klicsko" formában levő bunyós, aki mutat pár újat ennek a hülyegyereknek :D

...ami jobban bosszant, hogy a Serrano meccs végét nem láttam és most olvasom, hogy az ellenfelét hozták ki győztesnek :U ez mocsok dolog... jobb volt, a meccs felét vastagon felrepedt szemöldökkel simán hozta, ellenfele meg aljasan fejelgetett a sérülésre...

Új hozzászólás Aktív témák