Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Corleone33

senior tag

van arra esély hogy a netflix keresőalgoritmusa javulni fog valaha? mert a hócipőm tele van már azzal amikor xy sorozatra rákeresek de ehelyett kiad rahedli sorozatot /filmet ami állítólag hasonló az adott címhez (de legtöbbször mocskosul nem)

Ilyenkor miért nincsen olyan opció hogy szimplán kiírja azt hogy "bocsi ezt nem találjuk"?

amúgy picit off: nem tudom hogy én vagyok-e csak így ezzel de picit viccesnek/ironikusnak érzem hogy amennyire főbűnnek számít a régiókiskapuzás/ffamily plan trükközés satöbbi, ehhez képest meg szabadon lehet kibeszélni a VPN használatot Netflixhez (amit hozzáteszem a Netflix saját szabályzata nem enged, pontosabban amikor ezt a régiókorlátozások kikerüléséhez van használva.)

Én tényleg nem akarok kukacoskodni, csak gondoltam megegyzem hogy eléggé képmutató dolog a családi csomagos összeálláshoz partnerkeresést tiltan, de másrészt meg szabadon hagyni olyasvalamit amit a szabályzatuk különösen nem enged. Nem igazán tudom eldönteni hogy az adott topic moderátorai a Netflix saját szabályzatát akarják így önjelölt moral police-ként betartatni így puszta passióból vagy pedig attól tartanak hogy neadjisten bajba kerülnek mert a "csúnya gonosz szabálysértők itt merik kibeszélni a bűnős tevékenységeiket".

Új hozzászólás Aktív témák