Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
mzperx
aktív tag
Nekem mindegy, hogy melyik, csak jól működjön... megvan egyébként mindkettő... csak az Uhu 2 Gb-s helyszükségletétől megilyedtem.... jó lenne, ha ráférne egy 700-as vinyóra.... Az Uhu milyen gépigénnyel rendelkezik? Nem kéne semmi csicserli program, csak az, hogy menjen a netmegosztás, legyen egy FTP szerver program, legyen egy letöltésvezérlő (Reget, Flashget jellegű dolog), meg legyen egy audiolejátszó ennyi... semmi más nem kell... Tudja-e ezt az Uhu? Ja és jó lenne, ha egy - a szerverbe épített - második vinyó látható lenne a hálózat kliensei felé....
-
mzperx
aktív tag
Ehunn téma:
Gondoltam egyet, és megnéztem a www.bsd.hu-n lévő infókat... volt egy leírás a NetBSD alatti netmegosztásról... így nagyhirtelen elég egyszerűnek tűnik... le is szedtem a telepítő CD image fájlját... de ehunn kérdés... kinek mi erről a módszerről a véleménye? nekem annyi igényem lenne, hogy fel tudjam rakni egyszerűen, ne legyen jelentős gépigénye, nem bánnék valamiféle grafikus felületet, amin egyenlőre el tudok igazodni, legyen valamiféle letöltésvezérlő illetve egy ftp szerver hozzá... és bónuszként a gépben lévő hangkártyát tudja használni mp3 illetve audio CD lejátszására.... igazából foglalt helymennyiséggel nem vagyok tisztában... arra gondoltam, hogy van egy 500-as vagy 700-as vinyóm, arra felmehetne és lenne mellette egy 4 Gb-s, amit látnia kellene a kliensesknek (Win 2000 + Win XP).... az egészhez láma vagyok, ezért aki ír, attól ezúton kérem a laikusok számára is érthető fogalmazást.... előre is köszönöm....
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- MSI notebookok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest