- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Ez a téma nem a Fáradt Gőzbe való, ezért zárom.
Van külön ''Hűtés, házak, tápok, modding'' részlegünk, abban megtalálhatod a ''Valami baja van a tápomnak...?'' topicot ([link]), légy szíves, költözz át oda, és a jövőben nézz körül, mielőtt új topicot nyitnál. -
harry
veterán
Ezért nem ártott volna kipróbálni a boltban, esetleg szereld be egy másik gépbe, nézzétek meg ott mi a helyzet. Esteleg vissza a régi tápot, bár nem valószínű, hogy más alkatrésszel lehetne baj. Másrészt szerintem nincs 400W-os Chiftec
420-as van, és asszem Sirtec 410-es. -
-
Jolly667
tag
-
biga
őstag
Ez így ebben a formában nem valós semmilyen formában. De inkább nézz utána a Chieftec topicban. A 400-as, ami neki van (gondolom 12cm-es ventivel szerelt), az egy Delta táp. Amikröl meg te beszélsz, azok meg (ha jól emlékszem) Sirtec-ek. A Delta nem kifejezetten a gyenge minőségröl híres....

[Szerkesztve] -
Jolly667
tag
Nem tudtam, h ez kamu chieftec.
Szerintem jól, hisz csak a széles és a kis 4-es csatlakozót kell a lapra dugni, többit meg nem lehet eltéveszteni. -
Jolly667
tag
Leesett az állam ma reggel, amikor be akartam kapcsolni a gépemet.
Ugyan is, tegnap vettem egy Chieftek 400W-os tápot (GPS-400AA-101 A), nem mintha bármi baja is lett volna a régi 300W-os Codegen-nek, de a Chieftec még is csak nagyobb márka. Igen ám, csak a kis drága nem akkor akar bekapcsolódni, amikor én szeretném, hanem csak ha áram szünetből ébresztik fel a picikét.
Ha legalább 3 perce be van dugva a hálózatba és be is van kapcsolva hátul a táp, akkor hiába nyomkodom én elöl a bekapcsoló gombot, meg se mozdul a mocsok... :-\
Mi lehet a baj? Találkozott már valaki ilyen problémával?
Rettentő bosszantó!!!

Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

420-as van, és asszem Sirtec 410-es.