- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
És egy tar.bz2 fájlt hogy kell feltelepíteni?
-
ezekiel
aktív tag
EZT ÍRJA KI:
which: no gcc in
(/home/ezekiel/bin:/usr/local/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/bin:/usr/games:/opt/gnome/bin:/opt/kde3/bin:/usr/lib/java/jre/bin)
which: no cc in
(/home/ezekiel/bin:/usr/local/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/bin:/usr/games:/opt/gnome/bin:/opt/kde3/bin:/usr/lib/java/jre/bin)
ERROR: could not find a C compiler (tried: gcc cc)
You probably want to install gcc -
ezekiel
aktív tag
én meg azért kérdem mert kezdő linux felhasználó vagyok! és kiakarom aknázni a dolgokat,
hogy miért kell egmaradnia a windowsnak!de linux alatt is van rdesktop de ezt nem tom
hogyan kell használlni! Ee nem tudtok segíteni? -
ezekiel
aktív tag
elmagyaráznád hogyan megy remoittal? mert foggalmam sincs hogyan kell linux alatt
behozni -
ezekiel
aktív tag
hogyan lehet a neptunt elérni linux alatt? találtam egy rdesktop nevű fájlt de nem tom mit
kell kezdeni vele! Segítsetek légyszi
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest