Aktív témák
-
Hardboy
tag
Köszönöm a válaszokat... Azomban sajna úgy tűnik, hogy sehonnan sem tudom beszerezni. Úgyhogy ha nektek nem ugyanaz van meg mint amit én belinkeltem, hanem egy teljes, rendes hosszúságú zene, akkor kérlek benneteket próbáljátok meg valahogy eljuttatni azt hozzám... esetleg belinkelni ide..
Köszi szépen -
Hardboy
tag
Üdv emberek... Itt egy újabb talány....
Régebben ment a Szívtipró Gimi sorozat a TV-ben. a főcímzenéje kelle...
A tévéből kivágott rész megvan, de nekem előadóstól kéne a teljes verzijó.
Remélem tudtok segíteni...
[link]
[Szerkesztve] -
-
Hardboy
tag
válasz
cousin333 #4460 üzenetére
Azt írtad: REDNEX: Country Dance
Így első körben nemtaláltam ilyen című számát a Rednex együttesnek, azomban találtam ilyenből sokat: Rednex - Cotton Eye Joe (Country Dance Remix), de ez nem az amire én gondolok.
Tehát ha neked megvan ez a szám, és eltudnád jutattni hozzám, esetleg ide belinkelni, akkor nagyon megköszönném......... -
Hardboy
tag
Sziasztok....
Kíváncsi lennék hogy mi az a zene, ami ezen a honalpon háttérmuzsikaként szól: [link]
Előre is köszi a válaszokat... -
Hardboy
tag
Sziasztok....
Ismét egy nagy talány.......
Vajon mi az a zane: [link]
Elnézést, de csak úgy felénekeltettem a dalt haverral... mert már egész nap a fejünkben megy... és kíváncsiak lennénk mi is ez....
Állítólag a Eurosport-on régebben majd egy éven át a motainbike-os közvetítések alatt is ezt a zenét nyomták......... Egyebet nemtudok mondani..... -
Hardboy
tag
Sziasztok....
Kíváncsi lennék hogy mi az a zene, ami ezen a honalpon háttérmuzsikaként szól: [link]
Előre is köszi a válaszokat... -
Hardboy
tag
Srácok!!!
Bajkeverők című új reality show főszímzenéjének ki az előadója és mi a címe?
Tudja valaki???
Egy kis részletet azért sikerült elcsípnem:
[link] -
Hardboy
tag
válasz
Santses #4192 üzenetére
Ja és találtam egy átdolgozást is közben a BANG BANG-re, hátha ezvolt az...
Audio Bullys feat. Nancy Sinatra - Shot You Down [Bang Bang] (Original Mix)
Magnet link:
magnet:?xt=urn:tree:tiger:AM2AAJMDEW4RBS3EQES2MIOU4JI2GRFWC3C7PNY&xl=8483281&dn=Audio+Bullys+feat.+Nancy+Sinatra+-+Shot+You+Down+%5BBang+Bang%5D+(Original+Mix).mp3
[Szerkesztve] -
Hardboy
tag
válasz
Santses #4192 üzenetére
HAverom is ugyanezt kérdezte: de hogyne tudnám a bang...bangot..
KillBill 1 ben volt.
Nancy Sinatra - Bang Bang
Magnet link (Márha tudod mit kell kezdeni vele):
magnet:?xt=urnree
iger:2UXOLPZXW6FUEMJBGGGKPZLVVQ3KKZSOD5MCY5Q&xl=3831936&dn=01_nancy_sinatra_-_bang_bang-xmr.mp3
Bár asszem nem ezt a verziót keresed, hanem egy pörgősebbet..... de ha megvan, kérlek szóljál....
[Szerkesztve] -
Hardboy
tag
Sziasztok!! Meg szeretnék tudni egy dal címet és előadót, remélem tudtok nekem segíteni.
Mostanában megy a TV-ben egy T-online-os reklám, mikor két srác videochat-el egymással, számítógépen keresztűl... Asszem ADSL-t reklamoznak a reklammal.
Nah ebben a reklámban van egy dal (magyarnyelvű). Ezt szeretném megtudni hogy mi is ez.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASUS routerek
- LEGO klub
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest