Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Aktív témák
-
tozso
tag
Hallottam nemreg egy magyar előadó bandától egy számot amolyan rockos stílusu és a refrénben a boldog szót hadarta a pali aki szerintem dadog is. Nemtudja valaki az előadó nevét.
-
wenthy
csendes tag
Hi mindenki!
Engem is érdekelne az axe új tévéreklámjának betétdala! Vagy legalábbis a címe! Ha valaki tudja, akkor dobjon már egy mailt!
Köszi: Wenthy -
.:ADAM:.
aktív tag
Megnéztem kazaa-n beírtam:kurvaszadat 18 usert talált!!! Igaz, hogy a Belga alkotásának titulálja, ami sztem nem igyaz, bár meglehet...
-
aktív tag
Nekem megvan!!! Most hallgatom!!! :DDD :DDD
-
aktív tag
Egy kis utánjárással: Crystal - A lét a tét
-
PeliScan
addikt
Nah, én asszem egy Belga: számot keresek, persze nem biztos, hogy az, ezt kéne megtudni! :)
Elég régi, szerintem van vagy 5-6 éves; ''te kis túúrórudi'' + ''neeem vagyok robot'' kb ennyire emléxem. meg assze megemlítik talán a TV macit is?
Szóval, jól gondolom, hogy Belga:? Én ha igen, címét tudja vki? -
tozso
tag
Plízz valaki.
Való világ reklám zenéje ami mostanában megy. Laci gyerek dumál néha.
Ez valamilyen szintis szám.
Ha valaki tudja az előadót vagy szám címet kérem írja le.
Kösziii. -
tozso
tag
Javítom azt mondja: Imádom ezt a játékot!!!
-
tozso
tag
Hello
A Valo Vilag reklámozása alatt (amikor a győztes azt mondja szeretem ezt a játékot) megy egy szinzezizatoros szám. Ha valaki meg tudná mondani a szám címét és előadóját azt megköszönném. -
Skica
őstag
Ha tud valaki egy címet ,ahol rá találok és letölthető:Kate Ryen - Libertine.Nagyon kellene.
-
Shim
őstag
Mi a a szám címe a Jacobs reklámban? Abban a biztonságiőrösben? Régen megvolt, de nem jut eszembe a címe most :(
-
BBoy
tag
Pár hete a Petőfi Rádióba hallottam a Kívánságreggel-be ''Britney Spears - Oops, I did it again'' c. számának egy nagyon érdekes verzióját! Igazából csak a szöveg szempontjából van csak köze a Britney számhoz, ez a dal amúgy egy teljesen más stílust képvisel! Nemtudom, hogy ki énekli, de nagyon hasonlít a hangja Hajós Andráséhoz (a szám stílusa is eléggé hasonlít az Emil.Rulez-hez!)
Esetleg ha vki tud erről vmit, akkor várom a hozzászólásokat! -
ColDFirE
csendes tag
megtaláltam kazettán ezt a régi számot, és kéne cím meg előadó
dallamot nem írok, de a szöveg hallás után:
a zene szól és gyönyörű az éjszaka
mesés a ket s a társaság is jópofa
ahogy a foltos nyári éj mosolyog rád és rám
oly szép
fura de téged még soha se láttalak
bevallom rólad én se tudok túlsokat
ez persze engem nem zavar
én sem érzek csalódást
ebben akkor egyetértünk háááát
csak soha de soha ne nyúlj a nadrágombA
soha de soha nem lennék hozzászokva
nézd a fényben mennyi apró kedves kis bogááár
soha de soha ne érje szám a szádat
soha de soha ne hidd hogy várva várlak
ezer csillag csillog fenn és körbe-körbe jáááár
akire vágyok egy alacsonyabb légerő
én meg egy óriás bernáthegyit szednék fő
kinek jó nagy melle van,
rajta sűrű szőrerdő
mindkettőnknek jobban kéne őőőő
csak soha de soha ne nyúlj a lábam közé
soha de soha ne hívja függöny möge
nézd a sok sok kismadák hogy alszik fenn a fáááán
sohA de soha ne rágd a nyálkahártyám
soha de soha ne mond hogy mókus, bárány
örülnék ha megtennéd hogy nem tehénkedsz rááám
ez kell mp3ba:))
kösz a segítséget előre is -
tozso
tag
Hello
A Dawson és a haverok című sorozat betétdalának címét és előadóját nem tudja véletlenül valaki?
Előre is köszi. -
RAM
őstag
Kató néni kabaréjában tegnap a bűvész műsora alatt tegnap milyen zene ment?
Thx! -
Atom
aktív tag
Yeah. Maydayesek figyelem!
Az idei Mayday password Europe Hazai maydayen wastbam mix-ében az 56. percnél levő dallamos kis muziknak a címe érdekelne :)
Utána van a girls got it first asszem. -
Petester
senior tag
Hi all!
Volt úgy télvíz idején egy szám. A klipben 5 nigger (3 faszi és 2 nő) volt. Cirkuszi bohócoknak voltak asszem beöltözve. NEm emlékszek se a szám címére se az előadóra. Ha jól emlékszek akkor Big Brovaz volt, de nemtom biztosra. Lehet az volt? És mi a dal címe?
Thx! Petester -
tozso
tag
De igen valami ilyesmi, de ennél többet én sem tudok sajna. Ha esetleg meg tudnád mondani az előadót vagy szám címet nagyon megköszöném.
-
tozso
tag
Érdekelne még egy szám ha valaki esetleg ismeri az Édesek és mostohák (Stepmom) cimű filmből amikor az anyuka a két gyerekkel pizsamában fésüt tartva a kezükbe énekelnek egy számot. Annak az előadójára és szám címére lennék kiváncsi.
-
tozso
tag
Hello
Engem is érdekelne hogy ismeri e valaki az új Visa kártya reklámban szereplő, klasszikus stilusú zene előadóját és szám címét. Nagyon megfogott az a zene.
Köszi
Aktív témák
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Garanciális Audiolab 6000A erősítő eladó
- Thrustmaster T300 RS GT Edition + Thrustmaster TH8S Shifter
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest