Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
erazor
csendes tag
Sziasztok.
Na egy nagyon nehéz feladat elé állítalak benneteket. Régóta keresek egy számot,amit a rádióban hallottam,és tuti nem mai darab. És csak 2 szóra emlékszek biztosan, viszont az olyan jellemző,hogy ugyis tudni fogja valaki ha ismeri. "Hey jill"..ez volt a refrénben vagy jó sokszor. Nem niggerrapp meg ilyesmire kell gondolni, és ugye próbáltam én lyrics alapján keresni, de nem dobja ki. Nem ez nem TI/whatever you like száma. azt kidobja vagy 26x rá.Mondom régi lehet, rockospopos szerűség, jó dallammal meg minden....tudom hogy ez valszeg ideskevés ,hogy beazonosítsátok,de hátha valaki, mert magamtól ezt már meg nem találom az tuti.Köszöntem -
Ricco_hun
senior tag
Helló!
Egy dal címét keresem. Találtam egy jutyúb vidit, ami ugyanúgy kezdődik, mint az a szám amit én keresek, de szerintem egy teljesen másik dal lesz. Tehát csak a belinkelt dal legelejét vegyétek figyelembe, amelyik dalt én keresem, az nem reppeléssel folytatódik, hanem ilyen érdekesen, a mondatok végén lekevert énekléssel. De a dal legeleje mindkét esetben tök ugyanaz.
http://www.youtube.com/watch?v=1pqSi6HKZO4 -
sti10p
senior tag
válasz
róbert gida #11690 üzenetére
Hasonló, de konkrétan mégsem. Az egyik szám amire gondolok az elég sokat megy rádióban/tévében is bejátszák néha pl. naplementés, vízpartos tájképekhez és a fő dallamot valami fúvós játsza.
-
Allure
aktív tag
válasz
goodboy007 #11688 üzenetére
Gloria Estefan - Wepa (R3hab Remix)
-
goodboy007
senior tag
1:50-nél lévő szám címe érdekelne!
-
F34R
nagyúr
Sziasztok ezt a számot valaki betudja azonosítani ? annyit tudok hogy Fear.Fm-n szólt max 1-2 hete.
-
Dyno
veterán
Sziasztok!
Keresek egy számot aminek az elején gitár szóló van kicsit pörgősebb, olyan 80-90es évek körüli lehet a szám, és refrénje valahogy így van nem értettem teljesen: I don't mind i feel so i won't let you go, vagy i don't mind if is so i won't let you go. És ismertebb lehet, mert nekem nagyon ismerős volt, csak így konkrét beazonosítani nem tudtam, egy ilyen "garázs zenekar" játszotta az utcabálon most este.Előre is köszi a segítséget
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
üdv
egy magyar rap-et keresek. Valamelyik nap hallgattam youtube-on de az előzményeket meg törlöm2009/2010-es szám
A szöveg arról szólt,hogy pár fiatal elment bulizni,csajoztak,ittak,elmentek autózni,a gyerek száguldozott és felborultak vagy nekimentek valaminek már nem tudom.
Se az előadó se egy szöveg rész nem ugrik be -
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Én nem konkrét számot keresek hanem egy stílust és azon belül az előadókat. Olyan Jazz zenéről van szó ami nem az a zaklatott kalapálós stílus, hanem néhol lassabb és gyakran a szaxofon játsza benne a főbb dallamokat, de nem gyors, vírtuóz módon, hanem inkább lágyan, fülbemászóan. Inkább relax zene, de nem a befordulós fajta. Hazái képviselői is vannak jó páran akik világszinvonalúan nyomják, meg híresek, és a rádiókban gyakran hallani egész számokat vagy csak átvezetőként. Ja és pesze leginkább intrumentálisak a számok. Sokhelyen kerestem, de nem akadtam a nyomára annak amit akarok és konkrétan egy előadó neve sem ugrik be.
Remélem itt akad olyan akinek dereng valami és tud is egy pár előadót mondani, köszi! -
mmdms
addikt
Héló!
EZ alapján kellene nekem a paul ritch mix, valaki esetleg nem tudna nekem segíteni? Sehol nem találom... -
samfishR
senior tag
válasz
wombation #11677 üzenetére
Les Humphries Singers - Mexico 1972 szerintem ez az
-
wombation
tag
Szasztok!
Keresem annak a pörgősnek mondható zenének a címét/előadóját,
aminek a refrénje: mexicoooo, mexicooo, mexicoooo, és kórusban éneklik -
simike47
csendes tag
Sziasztok Skacok
Erre a kis szólóra ami a fejemből pattant ki sokan azmondják h "ezt ismerem", de azt nem tudják megmondani, hogy melyik dal lehet. Ha esetleg valamelyik dalra ráismernétek és megosztanátok velem annak nagyon örülnék.előre is köszönöm
http://www.youtube.com/watch?v=Za9cj7yC_wM
-
samfishR
senior tag
válasz
nightvison #11668 üzenetére
jo ez a mix
-
xdx@
aktív tag
válasz
nightvison #11668 üzenetére
-
alone89
csendes tag
válasz
^^|CC|^^ #11048 üzenetére
huh ezt így nem tudom. viszont annyiban tudok neked segíteni hogy a sorozat opening
E.S Posthumus lehet ezen el tudsz indulni. remélem tudtam segíteni. ^^ -
nightvison
tag
Aki megmondja, hogy 39:08-tól milyen zene szól, kap egy sört
köszi
http://mixletoltes.hu/matula-feat-goldsoundtigran-live-magic-fm-2011-08-04/
-
Poiro7
senior tag
Thx
-
Poiro7
senior tag
Ki ennek a számnak az előadója, illetve címe?
És minek a zenéje (reklám?) ? -
harry
veterán
Nem tudjátok, melyik szám megy a videó alatt? [link]
-
SimS
senior tag
Meg is van: U RECKEN - whale song
SimS
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok! Ezt a zenét szeretném letölteni valahonnan Baggi Begovic & Hardsoul - Survival Csak eredeti Original verzióba kellene. Tudna valaki adni egy linket hozzá??? Előre is köszi.
-
INMOTEP
őstag
válasz
INMOTEP #11646 üzenetére
Nekem tudna esetleg valaki segíteni ?
Tudom az egész szám egy nagy hülyeség ........,de egy videóba akarnám beszúrni
És ez pont megfelelne a célnak, ha tudnám a szám előadóját legalább .... Már rákerestem jó pár helyen ,de semmi
Pedig a Die Autohandler-be majdnem mindig beadják
-
SimS
senior tag
Üdv
Ehhez kapcsolódóan volna még egy..
Van az első HSZ-ben ez a tunatic alkalmazás - megpróbáltam vele felismertetni, sokadjára dobott csak valamit, persze nem ezt, hanem egy fullon goa-t. Mivel privát session-t használtam akkor épp, már nincs meg az előzményekben, de azt tudom, hogy jó volt
Persze azóta sem ismeri fel megint annak..youtube feladat tehát: a borítón pár (talán 3-4) kéz volt (mintha kinyúltak volna a vízből) amelyek léghajókat tartottak (markoltak) - inkább zöld volt a domináns szín. Talán német előadó volt, de az tuti, hogy goa és fullon stílusú.. hátha valaki ezt is megfejti nekem
SimS
-
Mapecho2
csendes tag
Hali, keresem a szám címét.
Sajnos nagyon rossz a minőség.
Link:
http://data.hu/get/4187191/Hang001.amr -
xdx@
aktív tag
-
SimS
senior tag
Üdv
Ebben a videóban (és még sok másikban) szereplő zenére volnék kíváncsi - 10. perctől szól jellegzetes rész.
SimS
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest