- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paligyerek
csendes tag
válasz
I02S3F #51667 üzenetére
Marmint pcie csatlakozo a modularis tapbol? Megprobalom cserelni, illetve speaker is uton van.
Sajnos nem svajcban elek ahol egy ora szerviz 100-150 franktol kezdodik es akkor csak megmondjak megis mi baja a gepnek. Ezert inkabb rendeltem 110 frankert egy alaplapot ami amugy is erett a cserere hatha megoldja a problemat. A videokartyat mivel visszakuldtem igy ott buktam egy 10%ot de meg mindig nem vagyok a szervizdij kozeleben sem. Bar mivel meg mindig nem mukodik tenyleg az lesz a vege -
Paligyerek
csendes tag
Foleg, hogy mar a ket kartya osszesen 4 slotban is jart…kizarnam ezt a lehetoseget. Marad az ssd tap es a cpu.
Amikor kivettem a CPU-t egyebkent az egyik pin minimalisan elvolt ferdulve, de visszaallitottam pengevel, illeszkedett siman a foglalatba, de ugye a hiba fent allt mar kiszedes elott is. Most mar marad a szervizbe vitel, mivel sajnos nem tudom alkatreszenkent tesztelni. -
Paligyerek
csendes tag
válasz
Vismajor01 #51662 üzenetére
Nem csavaros a huto, ez mar a belepattintos nagyobb RGB-s AMD cooler.
-
Paligyerek
csendes tag
-
Paligyerek
csendes tag
Hazaertem kiprobaltam, hdmirol lehuzva is produkalja a tunetet, de megfigyeltem, hogyha az m2 ssd bent van akkor a boot is felvillan, ha kiveszem az ssdt csak a vga marad egve. Jelenthet valamit? A masik ssdn csak adatok vannak OP nincs, lehet arrol betudna magat bootolni, ha lenne rajta es az m2vel van baj?
Illetve CPU produkalhat ilyet? -
Paligyerek
csendes tag
HDMI kabellel van osszekotve a monitorral, eddig semmi baja nem volt. Speakert megprobalom majd hatha tobbet megtudok csipogasbol.
Illetve mint emlitettem ez az elozo alaplapnal is jelen volt tehat a vadi uj alaplapba nem hinnem hogy belekerult volna. Kartyat is torolgettem, suritett levegovel kifujva a PCIe -
Paligyerek
csendes tag
Speaker nincs, erdemes lenne?
A monitoron pedig kimenetelek kozott tudok valtogatni, ha bedugom tapba felvillan az AOC logo. Ki is irja, hogy no display, szerintem jo. -
Paligyerek
csendes tag
Eddig egy normalisan mukodo gep volt, delutan meg bekapcsoltam mukodott, majd este hazaertem es semmi, ezert rendeltem alaplapot, vgat gondoltam elszallt valamelyik(nem tudtam tesztelni oket mas setuppal)
-
Paligyerek
csendes tag
Igen be van kapcsolva, nezegetem az osszes kimenetet a monitornak de ugyanugy fent all a problema
most nezegetem a linket amit kuldtel, probalgatom oket de nem igazan nyujt megoldast egyik sem eddig…
-
Paligyerek
csendes tag
Most kivettem az m2 ssdt hatha esetleg bootolassal lenne baj es egy masik ssdrol bootolni..ugyanugy vilagit a vga debug..
-
Paligyerek
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy alabbi config
b550-a gaming
vengeance pro 2x16gb
corsair rm850
ryzen 9 3900x
geforce 4060 eagle oc
Szooval a gep nem ad semmi kepet, perfieriak nem villannak fel, a gep felporog a ramok, cpu huto kivaloan vilagit semmi gond, de egyszeruen nem ad kepet.
Amiket probaltam: ram csere, alaplap teljesen ujonnan lett vasarolva, vga is teljesen uj (egy 5700xtvel is ugyanezt produkalta) mivem alaplap csere is volt ezert ujra lett pasztazva a cpu, egyszeruen nem jovok ra.
debug lampak kozul felvillan eloszor a ram, cpu szepen, majd a vga stabilan vilagit
kitakaritottam a gepet, atfujtam kabeleket megneztem egyszeruen nem ertem, hogy vilagithat a vga mikor most bontottam ki a dobozbol -
Paligyerek
csendes tag
Az a helyzet nem otthon élek (svájcban) és itt egy alap hibakeresés egy komponens ára (100-150 frank) ezért próbáltam itt segítséget kérni, de koszonom mindenkinek a valaszt!
-
Paligyerek
csendes tag
Mit javasoltok mit csinaljak? Nem teljesen ertek hozza sajnos
-
-
Paligyerek
csendes tag
Gepben minden ami RGB-s felvillan ( huto, videokartya, ramok) perfieriak azota sem reagalnak semmit, van egy usb stickes wifi adapter, folyamatosan vilagitott, jelenleg az sem.
-
Paligyerek
csendes tag
Ah bocsi rosszat neztem…GPU villan fel, de ha kiszedem akkor sem villan meg semmilyen periferia. CMOS reset volt, ramokat atdugtam masik slotba, egyesevel is probaltam..
-
Paligyerek
csendes tag
Config:
3900x CPU
2x16 Corsair Vengeance RAM
Corsair RM850 Táp
5700xt GPU
1TB Samsung 970 evo SSD
és egy MSI B550-A alaplap
Mai nap délután zökkenőmentesen ment a gép, mire hazaértem bekapcsolnám, se képet nem ad, illetve a perifériák sem villannak fel, tudni kell az alaplapról, hogy az egyik PCI csati már nem működik (így vettem sajnos) lehetséges, hogy teljesen megadta magát az alaplap?
RAM-okat kivettem, áttörölgettem, elemet is kivettem, nem segítettek, felpörög minden mintha normális indulás lenne, csak az alábbi hibák jelentkeznek. A semmiből -
Paligyerek
csendes tag
Sziasztok, kicsit érdekes a történet, Svájcban élek és az egyik ismerősöm talált egy pc-t kirakva az út szélére, én vettem a bátorságot és megvettem tőle, mivel láttam benne potenciált😁 ezek a specifikációk:
Alaplap: X570-A-Pro,
CPU: Ryzen 9 3900x
Ram: 2x16Gb Corsair Vengeance 3200mhz Rgb
PSU: Corsair RM850X
SSD: Samsung 970 EVO 1TB
Videokartya nem volt benne, igy azt vettem itt hardverapron egy 5700XT-t szoval az nem lehet gond.
Most raktam ra uj windowst tegnap este, eddig ubuntu volt rajta, formaztam is, de valamiert csak kb 300gb tarhelyet eszlel. Nem is ez a problema, hanem random idokozonkent unrainditja magat, fekete kep nem allnak le sem a ventillatorok, vilagitasom sem mennek el.
VGA drivert sem tudtam felrakni, mert mire vegehez ert kikapcsol, esetleg valami tipp? -
Paligyerek
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy régi gép:
P5KC alaplap
Q6600 2.4ghz
2x4gb Hynix 1600mhz Ram(előtte 2x2gb Kingston a probléma ugyanígy jelen volt)
Gtx 650Ti OC 2gb
Probléma: alap böngészés vagy alap szintű géphasználat során is akár(tehat nem OC hatasara) beakad a kép, az egeret nem tudom mozgatni, sem semmire nem reagál a gép, táplekapcs segít csak. Úgy gondoltam memóriákkal van a baj, de az "új" ramokkal is ezt produkálja. Esetleg valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Subaru topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Fujitsu Futro S920 mini PC - PCIe x4 foglalattal - NAS-nak, routernek (frissítve: 07.30.)
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost