Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szoszibá

tag

Sziasztok!
    A gondom a következő: Haverom hálózaton keresztül másolt át valamit a gépemről a saját gépére mikor az én gépemben a vinyó kattant 3 nagyot és kifagyott a másolás. A windows-al semmi gond nem volt, indultak más programok, lehetett használni.
    De nyomtam neki egy restartot és ekkor volt a gond. Újraindítás után nem indult a gép. Azt hittem, hogy oda a rendszervinyó, de nem! A BIOS POST közben az USB-s eszközöket felismeri, majd mikor a lemezmeghajtókat és optikai meghajtókat ellenőrizné és ismerné fel a gép, ott megáll. Minden kábé 10-ik indításra találja csak meg a merevlemezeket és indul el a gép. Különben csak áll annál a résznél és semmi. Kábé minden 10-ok indításra megvan a boot is és a windows tökéletesen feláll, használható minden program. Hard Disk Sentinel minden vinyóra tökéletes állapotot ír.
    A satavezérlőre gondolok, de nem értem. hogy csinálja hol jó hol nem jó. Ráadásul az alaplapomon van még1 vezérlő és azokra a portokra is rádugtam a vinyókat és ott is kábé minden 10-ik indításnál találja csak meg. Szóval fogalmam sincs hogy mi lehet a gond. Ötleteket várok.
    Előre is köszönöm a segítséget. Sziasztok!

• Szoszibá

tag

Sziasztok! Köszi a válaszokat! A probléma megoldódott!

Amiket ti írtok azokat próbáltam. Odd-ről egyszer vissza is állítottam a biost, majd mikor újra flash-eltem megint beszart és akkor már nem tudtam visszaállítani sehogy sem, se odd-ről, se pendrive-ról, azért lett elküldve!
    Mikor megjött vissza a chip, beraktam és nem indult, de az volt a gond, hogy a +4 pines tápcsati rosszul lett rádugva. Mikor rányomtam rendesen akkor már ment is!

Még egyszer köszönöm! Sziasztok!

• Szoszibá

tag

Sziasztok! Egy rosszul sikerült bios frissítést követően nem indult el az alaplap csak a ventik pörögnek a gépben. Bios chipet kiszedtem, elküldtem, beleírták a jó biost. Ma beraktam a chipet és a gép továbbra sem indul, csak a ventik pörögnek, se bios-ba nem lép, se nem boot-ol, se semmi. Monitor folyamatosan stand by-ban. Szerintetek mi lehet a baja, hogy orvosoljam?
    Válaszaitokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés