Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian112
senior tag
Üdvözlet!
Nos, olyan problémám lenen a számítógépemmel, ami 3 éves, és olyan hibákat produkál ami elég bosszantó. Először is:
Sok olyan alkalom van amikor nem indul, nem kapcsol be. Bevan dugva a konnektorba, de az alaplapi visszajelző nem világít. Ilyenkor ki-be történő dugdosással az alaplapi zöld led 1 mp-re felvillan, majd a házban levő hűtőventik ledjei is felvillannak. (ez nekem érdekes, mert sztem csak akkor kellene, ha benyomom a power gombot, szimplán bedugom menértem hogy kapcsol fel). Kb 10-15 perc dugdosás után elindul a gép és üzembiztosan teszi dolgát. Ez a probléma 5 bekapcsolásnál 3 szor fordul kb elő. Én tápra gyanakodnék esetleg abban van valami zavar, kikellene cserélni, másmiatt miért nem kapcsolna be a gép, vagy az alaplap?Másrészt pedig ha elindul a gép, 5ből szintén kb 3 bekapcsolásnál ez a kép fogad:[link]
Ha F2-t nyomok ugyan betöltődik a rendszer de rövid időn belül kékhalállal újraindul a gép, egyébként F1 F10 entert- szoktam nyomni és akkor betöltődiik és nem lesz kékhalál.
Erre a problémára tudnátok tanácsot adni? Köszönöm szépen válaszaitokat!

Ui: Alaplap: Asus m2n68-am plus, AMD quadcore phenom 9650, Codegen 400W táp, 500gb WD hdd, RAdeon HD 4670 dedikált GPU 512mb, 2GB kingmax ram 1066 ddr2
-
krisztian112
senior tag
hello dfdfdfdf. Rátudnál nézni az én problémámra is hátha tudsz segíteni. pár hozzászólással előrébb! Előre is Köszi!! Szép napot. Üdv
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Nemrég összeraktam egy gépet:AMD phenom x4 2,4 4mb total cache
Asus m2nn68 am-plus
2GB DDR2 1066mhz Kingmax ram
Ati radeon hd4670 512mb gpu 750 ram 2000mhz, 128 bit
500GB WD vinyó sata
DVD +- író olvasóProbléma: 10indításból 8 szor előjön a BIOS oylan kéréssel hogy ha be akarok állítani vmi nyomjak F1et, rendszerbetöltésez F2. Nyomook F2-őt jön be a rendszer, viszonnt ha elindítok 1 játékot 5 perc után " GTA 4 működése leállt. hibajelentés küldeése" hasonlók.... Előfordul random újraindulás is
Viszont a nem jön ki a BIOS akkor simán betöltődik a Windows és minden megy rendesen. Valaki tudna tanácsot adni?
Esetleg BIOS-ban kell turkálni? Előre is megköszönném!! Szép napot!Opr. Win Xp sp3
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Esetleg BIOS-ban kell turkálni? Előre is megköszönném!! Szép napot!