- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
válasz
KPatrick0528 #1 üzenetére
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Ezt a topikot pedig zárom.
-
KPatrick0528
csendes tag
Sziasztok!
Le írom nektek mi is a hiba a gépemmel.
Elöszőr is volt a gépemben egy Foxconn G31MX-K, Intel Core E7500, AMD HD 2600 PRO, 2GB DDR2 RAM, Rapcon 300W tápegység, 250GB Samsung HDD.
Kicseréltem a processzort egy Quad 9300-ra, a videokártyát Sapphire HD 7770-re, a tápegységet egy Seasonic 350W-ra, tettem be 1GB RAM-ot, és ki cseréltem a HDD-t egy
Seagate 250GB-ra, mivel az előző HDD-nek voltak súlyos hibás sectorai.
Az a hiba jelentkezett, hogy amikor kezdődik egy nap és be kapcsolom a gépet mondjuk betölt a Windows logóig, majd kikapcsol azonnal gép. Többször próbálkozok annál kevesebb
ideig tölt, mondjuk már csak a Foxconn feliratik, vagy utána már csak felpörög kicsit, majd leáll.
Vissza teszem a régi E7500-as processzort simán zökkenő mentesen működik. Legalább 2x cseréltem tápegységet, még a Sasonic előtt, mert tápra gyanakodtam de nem az a hiba.
Videokártyát is ki szedtem be tettem a régit, míg az új Quad bent volt és akkor is ki kapcsolt.
BIOS-t a legújabbra frissitettem manuálisan, semmi hibát nem írt ki.Tudok segíteni? Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)