Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Na, a következő a szitu. A faszi kikapcsolta a telefonját kedden délben és azóta nem lehet elérni. Voltunk a családjánál, de snki nem volt otthon, még a faszi sem. Be volt zárva még a kertajtó is. Tutira otthon volt. Most már tényleg olyan szinten felidegesített, hogy az nem kifejezés. Van pofája kikapcsolni a telefont? Neki kéne pitiznie, mint a kiskutyának, nem nekem futkározni. Annyira haragszom, hogy azt el sem tudjátok képzelni. El tudom képzelni ahogyan elhajította a sim-kártyát a telefonból, és közben röhögött, hogy nézd a gyökér hogy megszívta. Ez már csalás és pofátlanság. Egy ilyen kis piti szemetet meg kell állítani.

Én nem vagyok egy erőszakos srác, de nem fogok nyelni 40e Ft-ot sem. Hétfőre meglesz a pénz az tuti. Ebből azért sejthetitek, hogy szakemberek vették át az ügyet. Sajna idáig jutottunk. Mindig azok szívják meg, akik jószívűek, de most nagyon haragszok és nem tudok nyelni. Ha az ember 11 órákat rohad a munkahelyén a pénzéért, akkor azért elgondolkodik egy.két dolgon.

Új hozzászólás Aktív témák