Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Jaja, en megusztam meg nem is szagattot, szegeny tutunal viszont valami nagyon nem ment, de azert jo meccsek voltak, megismetelhetnenk valamikor.

BB Porscheja tenyleg nagyon huz, az alatt a par meccs alatt asszem egyszer sikerult lerajtolnom ot Eagle Drive-on, de az is csak a lag miatt volt szerintem.
A lenyeg hogy minden egyes pont szamit overallnal, mert osszessegeben o nyert a legtobbszor, bar az is hozzatartozik hogy nagyon jol es hibatlanul megy vegig minden palyan, es nagyon rajta van az iveken. 
-
tutuhawer
őstag
Perszea az erős autó sokat számít. Illetve a szaggatásoktól mentes futam is kell. Akkorákat rángatott nekem a játék, mint az ökör. Vagy azon a félen volt szar valami Kanadában, vagy nálam nem volt OK a dolog, és groupon kívül kellett volna mennem. Multiban és single-ben előtte rendben volt minden, a grouppen versenyek estek csak szét... sajnálom a dolgot
Új hozzászólás Aktív témák

- eBay
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen TV-t vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A lenyeg hogy minden egyes pont szamit overallnal, mert osszessegeben o nyert a legtobbszor, bar az is hozzatartozik hogy nagyon jol es hibatlanul megy vegig minden palyan, es nagyon rajta van az iveken.