Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
driftstar #8529 üzenetére
Basek26Rus... egyedi állatfaj. Érdekel az ember nagyon:
-hagyott menni, az idő alapján úgy látom. Tehát szépen végigment a csalással. én amikor mentem vele, nem így nézett ki. Azt szerette volna CSAK, hogy 1000-rel elrepüljek. Semmi mást. Szerintem tudta, ki vagyok, mert aznap pár orosz játéksot legyőztem és ezért lehet, hogy nem engedett menni, ki is kellett lépnem abból a futamból, amire 20 éve nem volt példa. Szóval egyedi eset az ember, és közel sem Csaba kategóriája. 2 féle módon lehet bődületesen csalni, és ez nagyon aggasztó... Hova siessen az ember a ranglistákon esetleg a kedvenc pályáin, ha nem lehet biztos, hogy ezt single playerben nem csinálja meg valaki?
Szóval elkeserítő - nem a BASEK26RUS - hanem az, amit használ, mert azt egyszer már kiütötték
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest