Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qru

MODERÁTOR

válasz NFree #7191 üzenetére

Multiz, úgy lehet jól versenyző haverokat szerezni. Chatben csak a 12 évesek nyomják a szellemi f@szverést.

Én is így haverkodtam össze egy sráccal, marha jól ment és már napok óta mulitztunk együtt, meg beszélgettünk angolul mire kiderült, hogy ő is magyar. Volt ám meglepődés. :D

• tutuhawer

őstag

válasz NFree #7191 üzenetére

az idő hozza össze őket. A barátaim többségét a pályán ismertem meg. Amikor még ki lehetett írni, hogy Hungary. Most inkább csak valami sima magyar szöveg legyen, és ha összefutsz valami magyarral, gratuláltok egymásnak és kész. Én így ismerek pár sofőrt. Ismerek egy magyar srácot, aki például a 36. volt a világranglistán, amikor alig volt csalás és minden autó elérhető volt játékpénzért. Letépte bárki arcát a silvia-elise-M3 trióval. Versenyeztem vele, megismertem, ismerem. Ennyi. Groupban jövök-megyek, jöttem-mentem, és olyan emberekkel hozott össze a sors, akik a fél világ pofáját letépik becsületesen 3 kék 3 piros kombóval. Akik megmondják, mikor fut a szerver, ki mennyire, hogyan merrefelé csal, a statisztika alapján mondanak olyan dolgokat, amit utána a nagyokosok igazolnak. Megmonda valaki, hogy mikor melyik autót butítják, pl most a skyline 2000 gt-r gyanús, hogy gyengébb. Megmondták annak idején, hogy a silviában egyszer az egyik motor volt jó, aztán belenyúltak és a másik lett jó. Szóval versenyezni kell, mindenkinek mondom, ezek a srácok nem a csetben arcoskodnak, hanem a pályán. Akik csetelnek, közel sem mind olyan jók, mint látszik. De a verseny nem hazudik. A multi verseny.
    szerk: picsába, pont lemaradt a lényeg: A halálosabb iramban. Tokió driftet nézem éppen és amikor a csávó a lancerrel tanul driftelni, az egyik öreg horgász arcát kiszúrtam: Keiichi Tsuchiya van a filmben. van, még aki észrevette őt?

Új hozzászólás Aktív témák