Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).

Új hozzászólás Aktív témák
- 

gyuszito
senior tag
válasz

WASPZotya

üzenetére
						ááá bocsánat, hogy közbeszólok!
A mazda RX7 'BM' és a Porsche gt3 rs is gyárilag race tuned alkatrészekkel kapható!
Ne hagyd magad becsapni *.* Ezek ilyen tuningolt autókban található alkatrészek.
Tesztelgettem Exiget ma reggel, és furcsa jelenséggel találtam szembe magam!MÁS:A Porsche-nál is észrevettem, hogy valamiért elmúlt a kanyarodásából az a hihetetlen akarat..
Exige-ot tuningltam reggel, és semmi gondd nem volt, amíg bele nem kerül a kék p. tuned váltó.. utána érezhetően elment az irányítása..próbáltam küszöbölni Ventura tuned rugókkal..valamit javult, de nem volt az igazi..kapott Ventura tuned gumikat és még mindíg nem..időben jobb, mert sokkal jobban gyorsul, de mégsem kanyarodik olyan jól. Van esetleg valami tapasztalat? Mit kell tegyek bele, hogy visszakapja az akaratot?Megint más...: Exige tuned Ventura motort kapott, és valami fantasztikusan gyorsul..ámbár még nem teszteltem Velo val.

Új hozzászólás Aktív témák

- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
 - Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
 - DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest