- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
WASPZotya #5917 üzenetére
ááá bocsánat, hogy közbeszólok!
A mazda RX7 'BM' és a Porsche gt3 rs is gyárilag race tuned alkatrészekkel kapható!
Ne hagyd magad becsapni *.* Ezek ilyen tuningolt autókban található alkatrészek.
Tesztelgettem Exiget ma reggel, és furcsa jelenséggel találtam szembe magam!MÁS:A Porsche-nál is észrevettem, hogy valamiért elmúlt a kanyarodásából az a hihetetlen akarat..
Exige-ot tuningltam reggel, és semmi gondd nem volt, amíg bele nem kerül a kék p. tuned váltó.. utána érezhetően elment az irányítása..próbáltam küszöbölni Ventura tuned rugókkal..valamit javult, de nem volt az igazi..kapott Ventura tuned gumikat és még mindíg nem..időben jobb, mert sokkal jobban gyorsul, de mégsem kanyarodik olyan jól. Van esetleg valami tapasztalat? Mit kell tegyek bele, hogy visszakapja az akaratot?Megint más...: Exige tuned Ventura motort kapott, és valami fantasztikusan gyorsul..ámbár még nem teszteltem Velo val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 1
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest