Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN #5732 üzenetére
Ezt a képet kérlek rakd fel a facebook oldalukra is, meg a Debillisz úr is hadd lássa, hátha kinyílik végre a csipája...ilyet amúgy még én sem láttam, ez elképesztő.
Amúgy nem tudom szoktátok e nézegetni a newsban a kis statokat lent bal oldalon, de én elég érdekes dologra lettem figyelmes nemrég:
Ezek a játékosok ugye az ismerőseim lennének, vagyis többnyire magyarok akiket bejelöltem havernak. Egyiküket sem ismerem különösebben, és nem is akarom meggyanúsítani semelyiküket sem, de azért valaki mondja már meg, hogy lehet ilyen végsebességeket produkálni, hacsak valaki nem csal? Talán el tudom képzelni, hogy ha egy csaló belédmegy hátulról, fel tudsz gyorsulni te is egy pillanatra mondjuk 5-600-ra, de azért a 999-es első hely már kibassza a biztosítékot... Vagy lehet még bug, nem tudom...
Amúgy faszák a verdáid SylarHUN, festésben nálam még mindig te vagy az ász.
Posztolok én is egy kis látványosságot, azért szeretem ezt a helyszínt mert mindent elmond a játékról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest