Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• 1NST1G8R

senior tag

válasz SylarHUN #5732 üzenetére

Ezt a képet kérlek rakd fel a facebook oldalukra is, meg a Debillisz úr is hadd lássa, hátha kinyílik végre a csipája...ilyet amúgy még én sem láttam, ez elképesztő. :(((

Amúgy nem tudom szoktátok e nézegetni a newsban a kis statokat lent bal oldalon, de én elég érdekes dologra lettem figyelmes nemrég:

Ezek a játékosok ugye az ismerőseim lennének, vagyis többnyire magyarok akiket bejelöltem havernak. Egyiküket sem ismerem különösebben, és nem is akarom meggyanúsítani semelyiküket sem, de azért valaki mondja már meg, hogy lehet ilyen végsebességeket produkálni, hacsak valaki nem csal? Talán el tudom képzelni, hogy ha egy csaló belédmegy hátulról, fel tudsz gyorsulni te is egy pillanatra mondjuk 5-600-ra, de azért a 999-es első hely már kibassza a biztosítékot... Vagy lehet még bug, nem tudom...

Amúgy faszák a verdáid SylarHUN, festésben nálam még mindig te vagy az ász. :R

Posztolok én is egy kis látványosságot, azért szeretem ezt a helyszínt mert mindent elmond a játékról. :U

[/L]

Új hozzászólás Aktív témák