Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tutuhawer
üzenetére
Na végre valaki, köszi a tippet.

Halljátok, ebben a Team escape "üzemmódban" már egy ideje megfigyeltem, h vannak akik a futam vége előtt visszafelé jönnek. Volt, h ketten is egyszerre.
Az előbb összefutottam egy magyar játékossal, és rákérdeztem nála mi ez.
Ahhhá, most már értem.
Akkor már értem, miért nem használt szinte senki poweruppokat.
Tulajdonképpen mindegy ki nyer, csak mind a 4 játékos érjen be.
Egész megváltozott a véleményem a játékról.
Azóta ha elöl megyek, igyekszem helyet csinálni az utánam jövőknek, (félrelököm az útban levő rendőrkocsikat), nem megyek neki a zsarucsapdáknak (így azok nem akadályozzák a többi játékost sem), szóval most, h nem az első hely a cél, nem fogy a nitro, ill. egyéb powerupp sem.
És kipróbáltam a Waterfront pályát is, (lejjebb került szóba), valahogy az nekem kimaradt eddig. Tetszik, jó rövid, inkább csak a szembeforgalom idegesítő.
(Közben lvl35 lettem, és 1.2millió fölé nőtt a "tartalékom".)

Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch 2 Mario Kart Edition (Bontatlan)
- Bolti év végi végkiàrusítàs! Prémium kategóriás gamer ternékek! Viszonteladók, üzletek figyelem!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- ASRock X570M + Ryzen 5 5600X + 32GB DDR4 + MasterBox MB320L ARGB félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi