Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- bitpork: 2025, zárás
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Szerencsére nem, "CPU Throttling"-nak hívják egyébként a jelenséget, de biztos tudod.
Nekem eddig csak a GTA4 szaggattott és az is elég fura módon, és akkor is ha nem volt felmelegedve a proci, szóval lehetett más oka is de nem volt kedvem szórakozni vele. Próbáld meg kipöckölni pár kupakkal hogy kapjon levegőt alulról, én így használom és 10 fokkal kevesebb értékeket mértem játéknál mint ha simán asztalon tartanám (így max 75-re megy fel), de egy notebook hűtő valszeg még többet dobna rajta. Megoldásnak van még egy ThrottleStop nevű progi, vagy újrapasztázás, van akinek az jött be. Egyébként minden minden beállítás és driver alap, energiagazdálkodás max, bios V1.02, és csak hálózatról használom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Star Trek
- BestBuy topik
- Akciókamerák
- Path of Exile (ARPG)
- Wise (ex-TransferWise)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem eddig csak a GTA4 szaggattott és az is elég fura módon, és akkor is ha nem volt felmelegedve a proci, szóval lehetett más oka is de nem volt kedvem szórakozni vele. Próbáld meg kipöckölni pár kupakkal hogy kapjon levegőt alulról, én így használom és 10 fokkal kevesebb értékeket mértem játéknál mint ha simán asztalon tartanám (így max 75-re megy fel), de egy notebook hűtő valszeg még többet dobna rajta. Megoldásnak van még egy ThrottleStop nevű progi, vagy újrapasztázás, van akinek az jött be. Egyébként minden minden beállítás és driver alap, energiagazdálkodás max, bios V1.02, és csak hálózatról használom.