Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Pedig elhiheted sokkal jobb, sőt zölddel is jobb, ha nem fordul piros kerék (az a drift gumi) és dobd ki az a nyavalyás ültetést attól nem kanyarodik (ennek a mukinak sem volt benne, de szélestés sem, jól is ment vele, nem mintha te nem mennél jól). Van egy alap utcai 911, ahogy kapható volt (minden sárga) és ha ne mondjam el az is olyan stabil („A”-ban) hogy csak. Mellesleg 1.24-et ott (hazai pályán) megyek mindenféle PU nélkül, mert az egyszerű pálya (Tutu szerint
) az 1.21 nekem 2 NOS +1 jugger kell GT2-vel, Waterfront az már nem tetszik annyira, bár hogy kivették a forgalmat legalább már végig tudok rajta menni … de csak 1-szer! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a tesz-király gyerek LANGJB meg nagyon tud, én ugyan azon az íveken megyek, ott fékezek ahogy ő full gázon, de a nem tudom meg sem közelíteni hasonló járgánnyal, valamit tudhat de nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple asztali gépek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) az 1.21 nekem 2 NOS +1 jugger kell GT2-vel, Waterfront az már nem tetszik annyira, bár hogy kivették a forgalmat legalább már végig tudok rajta menni … de csak 1-szer! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)