- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Pedig elhiheted sokkal jobb, sőt zölddel is jobb, ha nem fordul piros kerék (az a drift gumi) és dobd ki az a nyavalyás ültetést attól nem kanyarodik (ennek a mukinak sem volt benne, de szélestés sem, jól is ment vele, nem mintha te nem mennél jól). Van egy alap utcai 911, ahogy kapható volt (minden sárga) és ha ne mondjam el az is olyan stabil („A”-ban) hogy csak. Mellesleg 1.24-et ott (hazai pályán) megyek mindenféle PU nélkül, mert az egyszerű pálya (Tutu szerint
) az 1.21 nekem 2 NOS +1 jugger kell GT2-vel, Waterfront az már nem tetszik annyira, bár hogy kivették a forgalmat legalább már végig tudok rajta menni … de csak 1-szer!
Ez a tesz-király gyerek LANGJB meg nagyon tud, én ugyan azon az íveken megyek, ott fékezek ahogy ő full gázon, de a nem tudom meg sem közelíteni hasonló járgánnyal, valamit tudhat de nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest