Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
WASPZotya
tag
Köszi Nfree!
Írtam előbb rád a játékban, felvehetnél vmikor úgyis szoktunk együtt gurulgatni Lordékkal.
Nekem most 3 kék 3 piros van benne, így elég jól gyorsul a gép, de szerintem kevés azért kérdeztem.
Most szereztem ultra kék és piros rugót azért kérdeztem hogy melyik kellene inkább bele.Akkor beledobom a pirosat.Akkor még vadászok zöld mocit meg turbót.A transtek váltó akkor fasza bele?
Van vmi oldal ahol megvan hogy melyik cucc milyen színű, mert már néha nem tudom eldönteni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Noctua NH-U14S processzorhűtő
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest