Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Valami érdemi javulás változtatás a játékban a tegnapi patch után?
odébbb: Sajnos én nem tudok tanácsot adni ez ügyben, mert én úgy tuningolok, hogy csak rakosgatom bele az új cuccokat a kocsikba. Ez vagy bejön, vagy nem.

-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
-
SylarHUN
senior tag
Nem értem mi a jó az EA-nak ebben az olcsó boost-ban.
Persze nekünk nagyon jó, és ez a lényeg.
De akkor is!Azt megértem ha féláron adják, de ez töredék ár. Ez annyira minimál, hogy ki sem tudom számolni.
62.500 SB = 819,-HUF -
SylarHUN
senior tag
válasz
nmemlekszem
üzenetére
Nekem a Zonda így jó ahogyan van, nem észleltem az említett hibát.
Nálam ez csúszás driftelés a CCX-nél jelentkezett. Pedig semmit nem változtattam rajta. -
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Ez azért nem szar!

2011 Porsche 997 TT Porschat Edition by By Design Motorsport -
SylarHUN
senior tag
válasz
gyuszito
üzenetére
Bevallom férfiasan, nem válogatom az alkatrészeket, vagyis nem olvasom a nagymenők tanácsait, hogy mibe mit és mibe milyet.
Ha az új alkatrész erősebb, akkor beleteszem módon tuningolok.Az éjjel kicsit javítottam az MR2-őn. Meg felhúztam a Fairlady 240ZG-t.
Az MR2 egy iszonyat brutál vadállat. Mindenkinek ajánlom. Ez a kocsi éri meg a leginkább az árát 1500SB.

A Fairlady 240ZG meg egyszerűen gyönyörű. Nem csipázom a régi vasakat, de ez nagyon szép és még versenyre is használható.

-
SylarHUN
senior tag
ITT most több emberkének is válaszolok!
Photoshop-ban kivagdostam és egy képre tettem.
Ahhoz, hogy ne látszódjon a hud, nem kell mást tenned, mit hogy kimész free drive-ba, és ott nyomsz egy bal ALT + F11 kombót majd a H billentyűvel visszamész a garázsba és nyomod a print screent.
Köszönöm az elismerő szavakat, egészen elpirultam.

Igen viszonylag messze van még a full tuningtól, de már minden PRO benne.

-
SylarHUN
senior tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Nekem nem a Police verzió van, hanem a sima.
Kellemes autó, gyorsulása nem az igazi de 3-as ból nagyon elkezd húzni, pikk pakk utol lehet vele érni az M3 T3-as bmw-t (nem az alap tuningost). Kanyarodása nem a legjobb de megszokható.
Nekem tetszik a járgány, bár az enyém már full tuningos.
És iszonyatosan jó a hangja! -
SylarHUN
senior tag
A kérdésed nagyon szép.

A válasz is 1xű. Nekem ez a szórakozásom.
Nem dohányzom, nem iszom, nem kávézom, nem járok bulizni, viszont napi 10 órát dolgozom, heti 6 napot. Tudod 39 évesen nekem ez szórakozás.
Van két szép gyermekem, megadok nekik mindent amit csak tudok. Az asszony meg dohányzik, kávézik havi 25.000,.HUF ért, akkor én havi 4-6ezret had költsek már magamra.
Nagyából ennyi........![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
317.500 SB = 5300.-HUF (ennél az összegnél egy 16-18 éves gyerek, többet elver egyetlen este a diszkóban.)
Asszem elég sokat küzdöttem már ebben a játékban és nem volt velem bőkezű, így nagy örömömre, most megtudom venni a tuningokat amiket másképpen soha nem kapnék meg.
Nézd meg a profilom! Mentem már néhány ezer futamot, küzdöttem már egy keveset.
-
SylarHUN
senior tag
Feltettem a képet az EA World fórumra.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Ha ezért valóban bannolnak valakit, akkor az nagy szemétség.
Lengyelek vehetnek ilyen olcsón akkor mások miért nem?A másik meg az, hogy ezt a kiskaput a fejlesztők hagyták benne a játékban.
Itt nem az élelmes felhasználót kellene büntetni, hanem azt aki ezt lehetőséget benne hagyta. -
SylarHUN
senior tag
Na akkor itt a gebasz!
PayPal-os vásárlókat bannonnak az EA-nál.http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8011193.page
Most aztán retteghetünk!
Én még ma is vettem egy kupaccal.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
noblem1983
üzenetére
SG-en valaki írt levelet ez ügyben az EA-nak, asszem valami Lee-nek és azt a választ kapta, hogy semmi gond nyugodtan lehet így vásárolni.
Én is csak remélem hogy nem lesz gond.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Hidd el, ez is fantasztikus érzés.
Mindenre futja amire csak akarom.
Legalább egy játékon belül megtehetem, hogy azt veszek amit csak szeretnék, ha már a valóéletben nem.Most legalább vannak pro cuccaim dögivel. A game amúgy sem adott szinte semmit.
-
SylarHUN
senior tag
Győzelem!
sb beszerezve. -
-
SylarHUN
senior tag
Írtam az EA Magyar supportra. Kb.1óra alatt jött is a válasz.
Nem tudják mi a probléma.
Lehet a PayPal-al van gond. Nem hiszem. De lehet.Kaptam viszont a kellemetlenség miatt egy 15% origin kupont.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Szinte már mindent kipróbáltam.
Egyszerűen nem megy át a PayPal oldalra, az előző hibát produkálja. És ami nagyon érdekes az az, hogy az unokatesómnak a saját PayPal-at adtam meg és neki minden további nélkül továbblép az oldalra.Már a world oldalon mindent kitöröltem, PayPal acc, csináltam újat, visa kártya is törölve lett.
Már csak az sms vásárlásaim látszanak, de azokat nem lehet törölni.Pedig szombaton még gond nélkül működött. Csak annyit próbálkoztam ezzel az olcsó vásárlással, hogy lehet letiltották nálam a lehetőségét.
BOSSZANTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

-
SylarHUN
senior tag
Hihetetlen! Az unokatesóm account-jából hibátlanul működik. De az én fő akkomból nem.

-
SylarHUN
senior tag
Az ideg szét ba*z!!!!!!!!!

Ez a PayPal-os dolog nálam most már, ezt a hibát produkálja.

-
SylarHUN
senior tag
SG-n ezt írja BONESAI.
Sziasztok!
Ma kaptam pár üzenetet, szóval leírom pontosan, hogy is működik az olcsó SpeedBoost-vásárlás.! AZ ELEJÉN LESZÖGEZEM: csak azokra érvényes ez, akik rendelkeznek PayPal számlával!!!
Tehát, bejelentkezel a weboldalon (world.needforspeed.com).
Rákattintasz a SpeedBoost ikonra a jobb oldalán az oldalnak, a narancssárga téglalapban.
Miután ez megvan, kiválasztod a felső lehetőségek közül (nem SMS!), jelen esetben ajánlott az 50.000 SpeedBoost vásárlását, tehát rákattintasz az 50.000 SpeedBoost-ra (vagy amennyit venni akarsz, de előre szólok, olyan kis értékekről van szó, hogy ez a legidőgazdaságosabb !)
Alatta 100 eurónak van feltüntetve az ár, ez ne tévesszen meg!1. Ha még nem vásároltál SpeedBoostot, akkor a Payment Method (vásárlás menete) felkínál 3 lehetőséget: Credit/Debit Card, Paysafe, PayPal (ha Paysafe nincs, lényegtelen, neked a PayPal a fontos!) Kattints a PayPal-ra. Legördül egy ablak, amely 2 fő részre osztható: PayPal Account info és Billing Address. A PayPal Account Infoban van egy kitöltendő rész, az Email Address. Oda írd be a meglévő PayPal azonosítód, tehát az email címet, amivel a PayPal-t használod!
Alá, a Billing Addressbe ezt írd: Country: keresd ki POLAND
Address 1: írj be néhány betűt.
Address 2: hagyd üresen
City: írd be WARSAW
State/Province: Poland
Zip/Postal code: 950082. Ha már vásároltál SpeedBoostot, akkor a Verify Your Informationben a "
50,000 Speed Boost and a Lancia Delta HF Integrale Evoluzione" mellett a Change gombra kattintasz.
A Saved Payment Method az, ahol az elmentett PayPal email címed és Addressed van, amivel már valamikor fizettél itt. Ilyenkor, a PayPal emailcímed újra használhatóvá tételéhez menj a jobb felső sarokban lévő Manage Accounts szavakra, amik kék betűvel vannak írva.
MANAGE ACCOUNTS ACCOUNT DETAILS FOR emalcímedEZ ALATT a PayPal accountod elmentett emalcímét láthatod, mellette egy piros X. Rákérdez, hogy biztosan ki akarod törölni? Menj az alsó kék gombra, miszerint Yes, delete saved accounts.
Ha ezzel megvagy, menj vissza az előző oldalra, ahol a Paypal, Credit/Debit card választási lehetőségek vannak. Menj a PayPal-ra. Legördül az ablak, töltsd ki így: A PayPal Account Infoban van egy kitöltendő rész, az Email Address. Oda írd be a meglévő PayPal azonosítód, tehát az email címet, amivel a PayPal-t használod!
Alá, a Billing Addressbe ezt írd: Country: keresd ki POLAND
Address 1: írj be néhány betűt.
Address 2: hagyd üresen
City: írd be WARSAW
State/Province: Poland
Zip/Postal code: 95008EZ MÁR MINDEN VÁSÁRLÓNAK SZÓL:
Ha ez megvan, kb ezt fogod látni:50,000 Speed Boost and a Lancia Delta HF Integrale Evoluzione
Change
PayPal with the following email: emalcímed (PayPal accounthoz kötött, amit az első kitöltőbe adtál meg)
Billing address
A. M. J. 66
Warsaw, Poland 94001
Poland
I have read and accept the Digital Services AgreementAz " I have read and accept the Digital Services Agreement" előtt pipázd ki a négyzetet.
Kattints az alsó Place Your Order kék színű gombra.Kidobja lengyelül a PayPal weboldalát.
Bal oldalt ezt láthatod:
Podsumowanie zamówienia
Opisy
50,000 Speed Boost and a Lancia Delta HF Integrale Evoluzione 11,25
Łączna wartość pozycji 11,25
Suma 11,25 PLN
Jobb oldalt a PayPal emalcímed alatt be kell írnod a PayPal accounthoz tartozó jelszavadat.
Megjelenik a bejelentkező lap helyén a Review Your Information.
Az ár, amit levonnak, 2.68 euró, tehát 11.25 Lengyel Zloty, kevesebb, mint 900 forint.
Alul a sárga gombra kattintva, miszerint Pay Now, kész is vagy. Utána a weboldal Reception részébe kerülsz, ahol leírja, mit vettél mennyiért.
Ha ezzel megvagy, kiválthatod a weboldalon (world.needforspeed.com) a bal oldalon a Gifts pont alatt a Lancia Deltát, valamint lesz 50.000 SpeedBoost-od.Ha ezeket az instrukciókat követed, gond nélkül működnie kéne a vásárlásnak.
Remélem, mindenki számára érthető, és sokatoknak hasznos információ!
Ezt az üzenetet párszor még bemásolom ide, hogy többen lássátok, persze Ti is segíthettek ebben, ha bekopírozzátok újra és újra.
Ha kérdésetek lenne, tegyétek fel nekem: itt, vagy játékban BONESAI
További kellemes játékot! 2012.01.22 18:50
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
El kell, hogy szomorítsalak.
Nem működik a dolog, ugyanis a PayPal tudja, hogy a bankkártyád milyen ország adta ki.Megpróbáltam Legyel, Angol, változatokkal de ahogy rákattintok, hogy paypal azonnal átvált az összeg először USA dollárra, majd pedig forintra.
A PayPalt pedig nem lehet átállítani.
Tapasztalat!
Kb. 7éve használom a rendszert.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Jééé ez is kaptáras!
Klanyó!
-
SylarHUN
senior tag
Vajon ma milyen autó jön?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
martin960802
üzenetére
Toyota MR2.
Még a t3-as autókkal is felveszi a versenyt.Véleményem: Nem a t1-be való.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
speedmetal
üzenetére
Én is az 50. napon reseteltem mert nem bírtam már tovább, hogy nem ad semmi értelmeset.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Ez nagyon jól néz ki!
Grat. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Fogalmam sincs, de jól néz ki. Grat.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Ajjaj, szerelmes vagyok!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
madehutler
üzenetére
-
SylarHUN
senior tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Köszönöm.
A Subarun nem kellett sok mindent csinálnom, csak egy picit piszkáltam bele.Igen küldtem a Facebookos versenyre képet, de nem kaptam visszaigazoló üzenetet.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Nekem nagyon bejön az irányítása. Nem olyan hirtelen mint a GT3, hanem mint a T3-as M3-om.
RTR-X még nem vert meg vele. GT3-RS már igen.
Azonos tuningal a GT3-Rs egy picivel jobb.De ebben az az érdekes, hogy az RTR-X jobb mint a GT3-RS és mégis az előbbi nem tudott még elkalapálni.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
noxwill
Egyszerű de szép.1NST1G8R
Nagyon jól néz ki.
Nekem ez a minta nem is jutott az eszembe. Hanem össze vissza görcsöltem, hogy mi legyen rajta. Grat.Kettő napi használat után kijelenthetem, a Corvette Z06 Carbon Limited egy igencsak ütőképes, rettentően jó járgány. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Én nem is fogok T3-ban mást használni, mert annyira bejövős. (egy darabig.) -
SylarHUN
senior tag
Most tudtam meg, hogy ez valóban létezik.

Corvette Z06 Carbon Edition Price
The long awaited Corvette Z06 Carbon edition will finally be released in early 2011, but as it turns out it comes with a very unreasonable price. The normal Z06 cost around $75,000, there about, but the Carbon Edition with the same engine, uprated brakes and suspension and two special colors of Supersonic Blue and Inferno Orange, starts at $90,960 and goes up to $99,925 for a loaded model.Z06 Carbon treatment also includes the ZR1-style bodykit and 20-inch wheels and interior treatment. Now you might think you can do all that yourself in a downtown garage for 10 grand tops, but GM justifies its price by making the car a limited edition with only 500 units for sale.
Dunno about you, but I wanted to spend big on a ‘Vette I’d get the daddy ZR1 for 110 grand. If I just want a normal Corvette, I’d get the normal Z06 – or maybe even the C6! – and save 30 grand.
-
SylarHUN
senior tag
Azon tűnődtem, tegyük fel, (bár semmi esélyt nem látok a dologra = 0%) a CCX kijönne IGC-ért, akkor az mennyi lenne? 70.000.000?
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[/IMG[/L] [/IMG[/L]](http://www4.picturepush.com/photo/a/7441262/oimg/Nfs%3A-World-2-album/Carrera-S.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)