- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tatabike #14016 üzenetére
A hasonlat kicsit fals volt, de csak szemléltetés szerűen dobtam be. A szűrést valószínű meg lehetne oldani csak kérdés a rendszer mennyire felkészült erre és biztos sokat lassulna amitől elképzelhető hogy játszhatatlan lenne (több 1000-/100.000-es létszámról van/lehet szó). Itt sokkal több paramétert kéne figyelni mint a sebességet, nem tudom a kód megváltozását mennyire tudják detektálni (bár ezt biztos érzékeli a rendszer) és reagálni rá mikor feltöltik a csaló progit, mert az okos csiter nem megy gyorsabban mint ahogy lehetne csak jobban tapad, gyorsul, stb. a járgánya. Az egyik lehetőség az lenne, hogy a gép azonosítót figyelné a progi és akiről kiderült 100%-osan hogy csalt, már nem engedné fel a játék. De ismétlem nem csak a csaló a gond, mert azt blokkolom és nagy a valószínűsége hogy többet nem megyek vele (vagy jobb klikk a lobby-ban), hanem hogy tönkre-vágják a szervereket amit fentebb írtam!
Ezzel a témát lezártam. -
UFO1
senior tag
válasz
tatabike #14007 üzenetére
Ezt a szűrést meg is lehetne oldani, ha 1 gépről lenne szó, de itt több ezerről van szó és több ezer, százezer játékosról. Mindenkit nem lehet szűrni mert belassulna a rendszer mint a fene, gondolj csak bele mikor végigfut a vírusirtó az otthoni gépen azt mennyire belassítja. Nem tudom milyen OP-en vagy, de kapcsold be a processzorfigyelőt és látni fogod 100-on fog futni mind a CPU és a RAM is míg végig nem fut a vírusellenőrzés. Gondold el ezt 24 órában, milyen lenne a szinkron. A megoldás a csalás kitörlése (zsaruk furcsa viselkedése), ez megoldaná hogy nem tudna senki sem csalni, de a szervert belassítani, megbénítani, feltörni így is lehetne, ami nálunk is elfordult nem is olyan régen mobil szolgáltatoknál, bankoknál stb.
Ez van sajnos most is leállítják, vírus-irtják, visszaállítják meg mit tudom én! -
-
UFO1
senior tag
Há mé siettek, és!
Report-old vagy blokkold és reménykedj, hogy többé nem kerülsz össze velük. Nekem már vagy 250 van a tiltó listámban, még szerencse hogy azt nem korlátozták 100 fősre. Azért ha mégis összerak egy ilyennel, a végén mindig eleresztek egy „stupid loser noob hacker” kedvességet.
-
UFO1
senior tag
Végre reagáltak, akinek nem jött össze a gyémántszedés még várjon vele, majd szólnak mikortól lehet 0 boost-ért folytatni.
-
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #13942 üzenetére
És ha fel is jutottál akkor az se ért semmit. Egyik játékostársunk nem ment sokra, hiába volt a játékban. A röhej az hogy nagyon hallgatnak, se egy sor a fészen, a honlapról nem is beszélve, külföldi fórumokat nem böngészem, de a szerverrel valami gond van. Lehet ráküldtek valami túlterhelő okosságot a senkiházi hackerek a kitiltások miatt.
Ez meg a semminél is kevesebb. -
UFO1
senior tag
Ma 03-tól úgy néz ki kicsit tisztább lesz a játék. Az érintettektől mindenki vegyen érzékeny búcsút!
Fixed an issue that allowed banned players to be able to log into the game. -
UFO1
senior tag
válasz
tatabike #13896 üzenetére
Volt olyan időszak, már nem tudom melyik leállás alkalmával „tették be”,
hogy kb. 5 – 6 versenyenként már nem töltött be. Mondjuk akkor néha szedtem a gyémántot, mert még lehetett kocsikázni a töltés alatt.
(#13897) szakalistvan
Nekem is sikerül néha, bár nem szeretem pálya volt mindig is, egyfolytában TE sling-ezni + jugger-elni kell és sima ügy. Különben egy Silviával sokkal könnyebb, esetleg 200 – 240 SX-el, ezzel a billegő istenveréssel sokkal nagyobb kihívás. Az más kérdés, hogy a TE lényege az hogy mind a 4-en beérjenek, ilyenkor látszik mennyire értenek az egészhez ott Kanadában.
Kitehetnék a célnál hogy fekete pálya, csak profiknak! -
UFO1
senior tag
Mert vége, nincs, nem is volt, annyi neki!
Komolyabban, csak ideiglenes pálya volt, csak ezt ők sem tudták úgy látszik, mert különben alapból nem mérték volna az időket.
Bár meg kell valljam nem volt rossz, de túl nehéz sem. Rajzolnák olyan pályát hogy Poszeidon vért pisálna nem bírna falazni, mert nem lenne ívelt egy kanyar sem! -
UFO1
senior tag
válasz
tatabike #13889 üzenetére
Ez azért van mert bekaptál egy bugot, indítsd újra a játékot (alt+F4) a káromkodások helyett. Mindenkinél van ilyen és a sok csaló sem használ a játék stabilitásának, bár ma mentem egy alacsony profillal ott nem volt egy se, a legtöbbször jól pakolt össze és be is töltött.
-
UFO1
senior tag
Itt van egy lista, melyik pálya mikor van, lehet ütemezni.
Ráadásul az egyik legjobb NOS puffaggtatos pálya (Seaside Interchange) a kézifékes városi szakasszal (kettő ilyen van ezzel együtt) még sosem volt bent, vagy az egyetlen 3 körös pálya sem.Kimaradtál a jóból, pár napja ez volt a játékban, élvezet volt multit menni.
A kevés pályához még csak annyit, valószínű azért lett, mert kevesen voltak és néhol nem lehetett menni (bár én mindig tudtam mindenhol), de legalább azt megoldhatnák, hogy a verseny választóra tennének egy legördülő menüt, amin ki lehetne választani melyik class-ban szeretnék menni, mivel a match-making továbbra sem működik. Ráadásul szívesen mennék egy – két B-C-D-E-s kedvenc pályán nagyobb vassal is (esetleg épp fordítva), nem így (néhol) 150-200-al bénázva full gázon.
-
UFO1
senior tag
válasz
GrotESC #13837 üzenetére
Az Europa közel hasonló az Elise-hez annyi különbséggel, hogy valamelyest jobban indul, erősebb a NOS-a és gyorsabb, viszont kanyarban sodródós és nem tapad úgy mint a bélyeg–>(Elise). Persze kanyargós pályán az Elise-nek nincs nagyon ellenfele (nem értem miért nem fekszik neked), amik meg már nincsenek, mert a legtöbb class korlátos. Kivéve pl. North Road vagy Garden Boulevard esetleg Rosewood Central, ahol úgy lehet hasítani a 911-ek, Zonda-k, RTR-X-ek mellet, hogy azt hiszik délibábot láttak, hacsak nem nitrozzák szét a futamot ami meg olyan vassal kicsit ciki ugyebár.
Meg.: azért ezek nem nagyon valók TE-re, bár nem nagyon megyek ott, mert nem kihívás (inkább verseny) csak ha gyors kp. szerzés a cél.
Ja az S5 az meg dragon elég jól megy, bár az RS4 (C-ben is) szépen elkalapálja, úgy ahogy sok A kategóriást is.Más: akinek letöltési gondja van törölje ki a ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World\Data-ból a NFSWO_COMMUNICATION_LOG.txt fájlt (rejtett), akkor nem fogja többet letölteni csak még egyszer, nekem bevált.
-
UFO1
senior tag
1 napos kód a Dodge Viper SRT10 'A-Spec' Edition-re.
GHZB-SYZP-6A3D-H3AE -
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Rossz link,
ez a jó!
Bugatti Veyron vs McLaren F1 -
UFO1
senior tag
válasz
execute93 #13774 üzenetére
Akinek memória hibaüzenetet dob a játék próbálja meg low minőségben. Nekem úgy semmi hasonló gondom nem volt, ha feljebb tettem ki is vágott. Talán a későbbiek folyamán javítják ezt a hibát.
(#13775) noxwill
Meggyütt a járgányom ide nekem, pénz nem számít.
Ez most komoly?
És mennyivel fog menni, mert ha a valóságból indulunk ki 407 a vége, mert korlátozták. 420 felett menne, de ahhoz nem biztonságos a felépítmény.
És ha tuningoljuk? Meg ma nirtozzuk, ugye itt 30-35km/ó megy rá. Akkor a többi járgány mehet a süllyesztőbe! -
UFO1
senior tag
válasz
Underground2 #13685 üzenetére
Most az egyszer segítek (kivételes alkalom), a BMW-be jó a piros fék mellé a piros gumi is, esetleg hasonló színű rugó is, bár alapból is elég pattogós a legtöbb, tehát lehet kicsit lágyabbal még jobb.
(#13678) execute93
Próbálj átmenni másik szerverre hátha segít, sajnos az egyik drag pálya betételével jött ez a hiba, bár nálam kb. 2-3 hete nem volt hasonló.(#13683) tatabike
Nem kell idegeskedni, betöltés közben nyomd meg az ALT+F11-et ha látsz civileket a pályán betöltés közben sosem fog betölteni a verseny és akkor jöhet az ALF+F4 és azzal simán ki tudsz lépni a játékból.(#13688) tutuhawer
És milyen színű volt az a váltó? Ja és miben volt?Megj.: azért 1 éve nem volt még ennyi hiba a játékban, ilyen gyakorisággal és persze volt free chat.
-
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #13661 üzenetére
De azért, mert a sárga jobban tapad a piros meg drift-el, így jobban fordul.
(#13660) Severinus
Alkatrész csere után átlépsz másik driver-be és vissza, mert legtöbbször (szinte mindig) csak így adja hozzá a tulajdonságát. -
UFO1
senior tag
válasz
joe007 #13641 üzenetére
Arra azért figyelj, hogy a jobbakat tartsd meg a 3-4*-osokat, persze ha sok autód van némelyikbe jó az 1-2*-os is, mert nem árt S, A, B classon kívül, C-D-E-s járgányokat is tartani. Sőt némelyiket nem is szabad feljebb vinni a maga kategóriájától, mert ott nem lesz ütőkepés. Ha e témában itt rákérdezel biztos válaszol valaki, mit meddig kel húzni, pl. a 911 GT3-ba is jó az 1*-os és akkor nem esik át S-be, persze feljebb se rossz.
-
UFO1
senior tag
válasz
chris1997 #13597 üzenetére
Elvileg nálad írta BONESAI, hogy kezdeni még lehet Silvia-val csak utána lesz boost-os. Nem tudom, mert nem tervezek új acc nyitást.
Megtartani meg meglehet a 3 ajándékot, de sajnos csak dísznek vagy privat futamokra jó. Persze ha valaki szgk. gyűjtő tartsa meg, de 500-ért nem olcsó a garázshely.(#13601) NFree
Ezt figyelted jó idők jó sz@r gépektől! -
UFO1
senior tag
válasz
execute93 #13568 üzenetére
Neked is az eleje. (#13577) chris1997
Jó az emlékezés meg a nosztalgiázás, de azok az ajándék autók csak garázshelynek jók (eladva), versenyre mindegyik alkalmatlan, ez van sajnos. Pont a másik fórumon (SG-n) is volt hasonló kérdés és nincs sok értelme boost-os kocsikkal kezdeni, mert halomra fognak ramolni, össze fog rakni 20 – 30 – 40-es versenyzőkkel és pályaismeret hiányában nem sok versenyt nyersz majd. Persze ha uberbrutál szimulátor/drift/NFS bajnok vagy lehet Zonda-val kezdeni. Különben a legjobb vétel valóban a 911 GT2 (997) azt jól felhúzva szinte mindennel party-ban lehet.Én azt javaslom valami kis Nissan-al kezdj, Silvia a legjobb alap kezdő járgány, de ugyanúgy megteszi a 200 – 240 SX is, így hasonló tudású és szintűekkel tudsz versenyezni és fejlődni. A pályát gyakorolni meg nem árt singli-ben elkezdeni, esetleg privat-ban ha van ismerős.
Feljebb linkeltem neked egy oldalt, ott meg tudod nézni mik vannak IGC-ért (játékpénz tehát ingyen), mert azokkal is lehet nyerni és nem kell boost-ra költeni azonnal.
Itt meg könnyen meg lehet nézni mik az akciós járgányok.Ui.: kicsit olcsóbban is meg lehet oldani a boost vásárlást kis trükközéssel, az előbb említett SG fórumon fellelhető mi ennek a módja!
-
UFO1
senior tag
És itt a lista fotókkal „on sale” (és sok egyéb) a leárazott gépekről.
(#13483) NFree
Szin-sorom nincs, mindenki kiteszteli magának IGC-vel és lehet írok Drew-nek, hogy nekem valami spéci lobby képernyőt hozzanak össze ahol nem látszanak az alkatrészek.(#13492) Desmond74
Pedig de a piros az drift gumi, tehát nem tapad, hanem jobban fordul tőle a legtöbb járgány. A rugó a legkeményebb a legrövidebb rugóúttal, a féknél hátul fog előbb ezért faroltatja az autót és nem a legerősebb fékhatású, mert sokkal nagyobbat kell fékezni vele mint pl. a sárgával! -
-
UFO1
senior tag
válasz
tatabike #13452 üzenetére
Ezek nem utcai autók, mert ha tuningolod (bár csak virtuálisan is) akkor már sport/versenyautók és ott a legtöbben lehet változtatni a fékerő elosztáson (a valóságban is ahogy NFree is írta). Jó példa a Colin McRae Rally játék ahol sokkal kényelmesebb fordulni, ha kicsit úgy van beállítva a fék csúszka, hogy jobban fogjon hátul. Mivel itt nincs hasonló beállítási lehetőség az alkatrészek beszerelése határozza meg a járgány viselkedését. És újra az alkatrészekről!
Itt egy kép egy igazi versenygépről (4-es)!
(#13456) tutuhawer
Egy a hibája a piros motornak, hogy nagyon könnyű lesz tőle a gép és egy fűszál is megállítja pláne, ha alapvetően gyenge ram-al megáldott kocsiba kerül, na akkor meg ott a világvége. De pl. az EVO IX. azzal ment nekem a legjobban. De a gyengének tartott piros turbóról is lenne mit mesélni. -
UFO1
senior tag
Lehet nem szeretik ha server húzáson mész jó időket
(nem tudom itt volt e), ráadásul hiba is volt a körben. Attól a 50%-os NOS újratöltőtől milyen gyorsan betölti, a skill rendszer előtti időket idézi.
Megj.: az a piros fék nem lassít gyengén, mert most tesztelem a 911-et alap utcai cuccokkal (több hetes/hónapos lesz) és rájöttem sokkal jobb egy másik bele, mert hátsó kerék hajtás, hátul a motor + hátul fog a fék jobban, szerintem nem jó együtt. Tudom nem fogadsz el tanácsokat csak leírtam mit tapasztaltam és persze az is lehet a cinegében máshogy viselkedik, azt majd később tesztelem ha meglesz.
-
UFO1
senior tag
válasz
tatabike #13339 üzenetére
Nem úgy kell kilépni elég az alt+F4 vagy win gomb és a tálcán ablak bezárás.
A kódot meg mielőbb ki kell váltani a gift-ek között meg elvan nem kér enni és onnan akkor aktiválod amikor akarod.
Ui.: A főoldalon ne aktiváld a gift-et csak a játékon belülről mikor használni szeretnéd. -
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13331 üzenetére
A snowzilla elvileg nem ad garázshelyet, mert elcseszték (jó kis ajándék 500 boost-ért, na mindegy), tehát ha akkor nem vette el utólag ezt pótolta, ez van ez a piacgazdaság EA vagyis volt BB módra.
És még be is előztek ...
-
UFO1
senior tag
válasz
callmeakos #13314 üzenetére
Pontosan 850.000 lesz az eladási árából számolva ami 212.500.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #13262 üzenetére
Erre csak ezt tudom mondani!
-
UFO1
senior tag
Új helyen a Csalók a Need for Speed World-ben! A régi topik végén lesz egy link ami ide irányít! Akit zavar a játékban a sok cheater, hacker ne habozzon töltse fel a képeit és kibeszéljük.
-
UFO1
senior tag
Én azt csinálnám a helyedben hogy alapon (azt hiszem utcai) végigpróbálnám (IGC-vel) mivel megy jól, a zöld turbó szerintem bukta nem éri el a végét csak juggerel, vagy hosszú egyenesen, a piros rugó ugyancsak, mert még lágyabbal is pattogós, ezért ment rá a 3-as útsöprő és jó lett. A fék, kerék? A sárgától lehet nem lesz fordulékony, különösen a keréktől. Én sajnos kihagytam az utcai cucc tesztet, jobban jársz ha ezzel kezdesz.
(#13126) tatabike
És igen a tapadás, gyorsulás és az irányíthatóság is függ mit pakolsz bele. És az is lehet hogy rosszabb értékekkel jobban lehet menni jó példa erre a leggyengébb tartott piros turbó. Régen a skill-ek előtt az azzal épített 911-et senki sem tudta legyorsulni a rajtnál és utána sem, persze akkortájt nem volt még Zonda meg F1 a 911 volt a No.1 gép. -
UFO1
senior tag
Jó az a RS 4.0 nekem az egyik leggyorsabb gépem végre (396 és még nem full) egy a hibája nehezen gyorsul olyan 330 fölött, lehet turbót kéne cserélnem benne vagy váltót csak mindkettő ultra és nem szívesen dobnám ki. Ha veszel próbálhatnád mivel gyorsul jobban magas sebességen. Egy tipp, ebbe mehet a 3-as aszfaltkarcolás, mert úgy is jól fordul.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #13056 üzenetére
Ugye így próbálod a Win7-et feltenni, mert ha OP-böl indítod nem fog felmenni, úgy csak frissít és ugye XP-t nem lehet Win7-re ezért lép ki. A custom megnyomása után a kiválasztott partíciót (amire fel akarod tenni a Win7-et) törlöd, formázod és új, utána next és fel fog települni.
Ha kell az XP is akkor azt kell először feltenni és egy másik partíciót kell választani vagy létre kell hozni ha nincs (ezt XP-vel) és mehet a Win7, és így lesz a gépen 2 OP rendszer amit a betöltőképernyőn lehet kiválasztani.
Így fel kell mennie és ami ott van a PÜ-ben az tökéletes!A lényeg gép bekapcsol, OP rendszer feláll, Win7 lemez be, had töltsön be hogy jó e a lemez, újraindít és egyből F8, nyomkodd folyamatosan így nem késel le róla! Utána boot DVD-ről a többi benne van a cikkben.
-
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #13008 üzenetére
Ami nincs benne a játékban azt aprólékos munkával több darabból kell összehozni, bár betűk, írásjelek már vannak. PL: nem saját videó.
-
UFO1
senior tag
Topik létrehozva lehet töltögetni! Csalók a Need for Speed World-ben!
Nox ha úgy gondolja beilleszteti az 1. hsz-ba. -
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
dragonfx #12645 üzenetére
Nfs world kézikönyv. Az első a magyar leírás, régi de azért használható.
-
UFO1
senior tag
válasz
#51736960 #12621 üzenetére
Pedig elhiheted a számok azt mutatják hogy egy típuson belül melyik az erősebb (vannak alapból gyenge típusok, egyforma stat számok mellet is).
Amit javasoltam a nyitott LP 650-4 az egyik legjobb (és jelenleg a legjobb IGC-s) gép a játékban, hozzáértő kezekben 911-eket verhet és dragon is a Zonda-k közelében van, mert nagyon erős a NOS-a (prefect is), jól gyorsul és fordul.
A másik Boss a 69-es pl. „B”-ben elég ütőkepés és többszörösen erősebb a nitro-ja mint az újabbnak.Az „A”-s autó kevés, mert van S, B, C, D, E-s verseny is ahova nem tudsz menni vele.
Tanácsként inkább versenyezz (ne drag-on), mert nem lesz pályaismereted (singli-ben lehet gyakorolni a nyomvonalat) és magasabb szinten csodálkozni fogsz, hogy miért nem nyersz soha multit.
Nemrég írtam egy listát mik voltak akkor a legjobbak, pár ebből már nem IGC-s és vannak ujjak is (annyi kiegészítéssel a 12-es Boss nitroja elég gyenge,elírtam).
(#12612) NFree
Ugye az a szín csak valami tévedés, vagy a játék keverte el vöröset!? -
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Nem olyan rossz az a T (és 3 szolg. együtt, árban sem vészes), bár mindenképp lassabb a másik kettő nagyhoz képest. Ha szakad ki kell hívni a szerelőket, nálam is találtak 2 csatlakozót valahol a hálózaton (kint az utcán) ami nem volt tökéletes.
A játékhoz még annyit, vannak időpontok amikor nagyon túl van terhelve a szero pl. délutánonként mikor az amcsik kitörlik a csipát a szemükből és a brazilok feltöltik a legújabb trainer-t (megj.: ez sem használ a stabilitásnak) és hétvégén. Pedig az elméleti 12 milla reg-ből szerintem jó ha 3-400.000-en játszanak mostanság.
-
UFO1
senior tag
Azért egy i7-nek nem kéne akadni semmi alatt (pl. 2 crysis2 egyidejű futtatása alatt se
) a RAM is rendben 4GB nem árt és egy ilyen gépben van VGA is rendesen gondolom.
NET kapcsolattal, modemmel minden rendben? Esetleg Wifi-t nem lopják e ha van! És nincs e letöltés játék közben, mert az nagyon belassíthatja különösen hibás modem mellett, nálam már előfordult utóbbi és cserével a hiba megszűnt.Megj.: az adatlapod levő gépen is (az se piskóta) suhannia kéne a World-nek!
Megj2.: néha megmagyarázhatatlan okból maga a játék is lehet ilyen, hogy akad különösen free-ben (vagy pl. elkezd csúszni akár az összes autó, pedig előző nap még jó volt), de ha ez állandósul akkor más a gond. -
UFO1
senior tag
válasz
Sirkonyak #12384 üzenetére
Az nem jelent semmit mert a GT2 a Zonda-t is lerázza és ha figyelmesen nézed a videót annyival megy el 911 amennyivel erősebb a hiper nitroja (perfect + egyéb) az LMS-nek nincs ilyen.
Használhatnád a link gombot, elvileg ezért van az enyém is ez lett volna, reggel még működött. -
UFO1
senior tag
Aki nem járna az SG-re 3 napos R8 LMS kód! És tényleg jól megy így próbálva!
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #12370 üzenetére
Azért létezik ilyen (utcai) verseny verzió is, tehát most kivételesen csak a valóságot másolták, bár az is eléggé eltúlzott. Íme: 911 Carrera RS 1, 2, kicsit másképp, és a hagyományos.
(#12377) chris1997
Nagyon jól sikerült ez a R8 LMS, megvan már?? Érdekes lelépett a puderes képű + ahogy olvasom Drew is elhúz (ha elhúz) és elkezdenek tudni autót tervezni. Érdekes!
És ahogy nézem hasit rendesen és tapad, ahogy kéne neki. -
UFO1
senior tag
válasz
Underground2 #12323 üzenetére
Minél több a csillaga annál erősebb és a csillagokon belül a szürke, kék, narancs szín az egyre erősödő alkatrész jelöli. Mindegyik színnek (sárga, kék, piros, zöld) elvileg van egy tulajdonsága, ami egy-egy típusba beletéve a legjobb teljesítményt hozza.
Tuning útmutatók: Bones, Kawashi & Lambo, bővebben az alkatrészekről.
Csak alapnak jó a legjobb ha üres autót IGC-s cuccal próbálgatjuk mitől kényelmesebb a vezetés ill. gyorsabb a gép! -
UFO1
senior tag
válasz
Underground2 #12294 üzenetére
Vannak eleve gyenge autók, amikkel sokat nem lehet kezdeni, max. saját típusa ill. hasonló (gyenge) típus ellen versenyképes. Itt egy lista egy „kollégától” a régi rendszerböl, ami többé-kevésbé helyes manapság is.
Megj..: egynémely „hard” sofőrt a legrosszabbnak titulált járgánnyal is tud sok erősebbnek tartott ellen győzni.
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #12276 üzenetére
Ez nem a top 10, kizárólag a leggyorsabb autók vannak összeszedve a listáról!
Akinek kedve van hozzá, összeírja.(#12278) F22Reventon
Miért, nagyon jó futamokat lehet menni bármelyik IGC-s géppel is, meg ki is lehet lépni a lobby-ból, ha túl sok Zonda-val, 911-el, stb.-val sorsol össze. -
UFO1
senior tag
válasz
Underground2 #12269 üzenetére
Nem rég írtam össze a legjobb gépeket IGC (játékpénz) és boost-ért (valós pénz) vehetőeket, tessék.
A legjobb IGC-s verdák (jelenleg)
1.S: Ford Mustang Boss 302 (2012) (gyorsul mint állat + bivaly NOS, ua. mint az RTR-X), esetleg Lexus LFA csak harmatgyenge a nitro-ja, viszont úgy fordul mint a villamos. Ami még nagyon jól megy Aston Martin V12 Vantage jó gyorsulás, de ott is gyenge a NOS.
2.A: A legjobb univerzális gép az a Lamborghini Murciélago LP650-4 Roadster mindenképp (verseny + drag), Ford Mustang Boss 302 (2012) jól felhúzva a 69 is esetleg, BMW M3 GTR (E46), BMW M6 Coupé.
3.B: A Ford Mustang Boss 302 (1969) mindenképp az egyik legjobb ide, Pontiac Solsitce GXP, Mazda RX-8 (gyengébb N2O), BMW M3 GTR (E46), Renault Clio V6, Audi RS4 (csak drag, mert nem fordul)
4.C: Pontiac Solsitce GXP, Renault Clio V6, Mazda RX-8, Nissan Silvia (S15) és 200SX (S14), Lancia Delta HF Integrale Evoluzione stabilitásban az egyik legjobb, hangban a legszebb talán, Ford Focus RS szép hang de még gyengébb (mindkettő gyenge N2O), Audi RS4 (csak drag, mert nem fordul)
5.D: Pontiac Solsitce GXP, Mazda RX-8, Renault Clio V6, Nissan Silvia (S15) és 200SX (S14), Volkswagen Scirocco (nagyon lágy még a legkeményebb rugóval is imbolyog) é R32
6.E: Volkswagen Scirocco és R32, Nissan Silvia (S15) és 200SX (S14)
A leggyorsabbak:
1.S: McLaren F1, Pagani Zonda Cinque, Porsche GT3 RS 4.0 és a sima GT3.
2.A: Pagani Zonda F, Porsche GT2, Porsche GT3, Koenigsegg CCX, Lamborghini Murciélago LP 640 és LP 650-4 Roadster
3.B: Toyota MR2, BMW M3 E30, Koenigsegg CCX Elite.
4.C: Toyota MR2, Audi A1 Clubsport Quattro, Pontiac Solstice GXP, Mitsubishi Eclipse Elite, BMW M3 E30.
5.D: Toyota MR2, Mitsubishi Eclipse, Pontiac Solstice GXP, VW Scirocco, Audi RS4, Lexus IS300.
6.E: VW Scirocco és R32, Nissan Silvia (S15) és 200SX (S14).
Különben lehet sok fajtával is nyerni csak ki kell ismerni őket, bár vannak amik harmatgyengék és általában utolsók minden futamon (ellenfele válogatja), de kit érdekel! Neked is mondom, ez csak egy játék, a lényeg a szórakozás, nem a nyerés az egyre jobb idők hajszolása, mert abba bele lehet örülni!
-
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #12264 üzenetére
Ezt az alt+F4-ezést elmagyaráznád, mert szerintem minden szintem looser egy dolog!
(statisztika javítás,
kit érdekel, ismétlem magam ez nem a F1! csak egy játék
). Nem érdekel csaló megy e a játékban vagy sem, ha az megy akkor is végigmegyek, sőt pláne hogy végigmegyek, hogy a végén jelenthessem hogy csaló. Az hogy ezzel foglalkoznak e vagy sem az egy másik kérdés, de az újakat nem erre kéne megtanítani. Máskülönben a bénább fajta csalókat simán le lehet tolni (esetleg a végén be lehet neki írni: looser noob cheater
). Az alt+F4 egy alkalommal használatos és szerintem elnézhető, mikor nem tölt be egy verseny, akkor ez az egyik megoldás.
-
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #12254 üzenetére
Erre nem is gondoltam,
lepróbáltam újra. Új lista:
S:
Boss 2012: 240, 230
RTR-X: 234, 300
911 GT3 RS: 239, 309
911 GT3 RS 4,0: 239, 316
A:
Zonda F: 245, 316
911 GT2: 245, 316
MR2: 218, 285Az első a hajógyárban a két fal között ütközésig N2O nélkül, a 2. a középső hídon a max. sebesség NOS-al.
Megjegyzés: nyomatékban így sem rossz a Boss úgy, hogy alig pro alkatrész (sok impr.) van csak benne a többiben viszont több ultra is befigyel.
-
UFO1
senior tag
Akkor beszéljenek a számok:
S:
Boss 2012: 343, 373, 28%
RTR-X: 349, 379, 28%
911 GT3 RS: 348, 379, 28%
911 GT3 RS 4,0: 364, 395, 28%A:
Zonda F: 346, 376, 27%
911 GT2: 350, 380, 26%
MR2: 301, 327, 38%!!Magyarázat: pl.: Boss 2012: 343=normál sebesség, 373=NOS-al 28%=NOS erő
A Boss 69 is hasonló erős vagy talán még erősebb csak abban nincs skill, de 4 IGC-s perfect-el hasonló hosszan rajtol a Top gépekhez, ha nem hosszabbat.(#12249) SHiZUOKA
Kanyarodni úgy kell vele hogy elveszed a gázt (mint az RTR-X-nél) és akkor szépen becsúszik a feneke. -
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #12242 üzenetére
Ugye mondtam, persze az sem mellékes mi van felette ill. alatta, mert attól lesz stabil és lehet hogy nem lesz a leggyorsabb pl. egy autópályás versenyen, de bent a városban a stabilitás és a könnyű kezelhetőség fontosabb. Nekem is volt 3K 3P a 911-ben kb. 2 hétig utána röpült és így kényelmesen vezethető és nem lassabb sőt ...
-
-
UFO1
senior tag
Osztom az előttem szóló véleményét, ez csak egy játék nem kapsz semmiféle elismerést, főleg nem külön juttatást ha nyersz (ha nem vesszük az aranykártyát és az a mögött levő tartalmat), ezért tartom értelmetlen dolognak ezt listás dolgot is. Még ha az F1-ről lenne szó, de igaziból vagy egyéb valós versenysportról, itt a lényeg a szórakozás, ha ez megvan nincs értelme hajszolni ki az első. Az adrenalin löket akkor is megvan ha utolsó vagy nem szabad ezt ennyire komolyan venni.
-
UFO1
senior tag
Ugye nem a vikicsaloról
van szó, mert ugye a friss trainer-el nem nehéz gyorsnak lenni.
Egyszer frissítés után 1 órával megnézném hogy hasit. Persze kanyargós pályán nem sokat ér a csalás, mert úgye az ilyenek vezetni nem tudnak, ilyenkor jön a happy finish.
-
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #12221 üzenetére
Olvasd végig a leírást! Azért link-eltem!
Röviden: Ugyan olyan mint egy telefonkártya, bemész ÖMV kúthoz veszel, kapsz egy blokkot azon a kód, ha marad rajta azt utána is fel lehet használni, és több kódot is be lehet írni egy vásárláshoz, ha kevés van rajta. Az hogy menyit lehet venni átváltod, valutaváltóval.De annyira egyszerű, ott a menü még azt is megadja hol kapsz a környéken, csak be kell írni a címet!
A többit kipróbálod a NFSW oldalán, minden egyértelmű. -
UFO1
senior tag
válasz
Sirkonyak #12217 üzenetére
Mindenkinek:
Sok mindenkinél nem megy, aki akar olcsón vásárolni hagyja az országot Lengyelen és használjon Paysafecard-ot az működik és sokkal egyszerűbb.
(#12218) SylarHUN
Valami IP figyelés lehet, mert nem lehet állítani a PayPal-nál semmit, csak annak jó aki az első várásáskori (vagy skill rendszer előtti) IP-t használja. -
UFO1
senior tag
Ha nitro kell felesleges a privát drag-on, a 2 személyes pályán kell gurulni, ki kell fogni, nálam 3-4 nyerés után elkezdi szórni, de néha 2. helyre ad csak (ez a sűrűbb). Volt olyan hogy 1 óra alatt dobott 50-100 NOS-t. Ha ott nem akar adni megyek alá, vagy a 6 user-esre, valamelyik mindig adogat.
-
UFO1
senior tag
Nincs ezzel semmi baj, esetleg tedd magasabbra a fényerőt és medium-on vegyél + felbontást is amit bír, így nem eszi a VGA-t, (BandiCam: FPS 30 alá egyel, vagy ha bírja a gép maradhat, és a minőségen kell variálni nálam 100-on is jó), a FRAPS meg nem ér semmit, mert leterheli a gépet és akkora fájl-t csinál, hogy megáll a vinyo.
Az MSI Afterburner nagyon jó még, semmit sem veszít az FPS-ből csak az a gáz, a teljes verzióban nincs hang csak a beta-ban, akinek van ilyen engem is érdekelne.
Az hogy így hullámzik az a YouTube hibája, de kérdezd BB mit használ és hogy állítja be.Megj: még most sem értem hogy tudsz 3 pirossal (alul) menni, úgy csúszik az az RS mint a takony.
-
-
UFO1
senior tag
Azzal a sok pirossal jó hogy nem fordul vagy inkább csúszik nem? Az biztos én a pirosakat a BMW-kre esetleg az MR meg ilyen hasonlóan stabil gépekre pakolom csak fel, vagy ha túl ínbolygós. Ha meg leszedsz róla valamit érdemes újra indítani, mert néha elfelejti frissíteni magát.
Láttad 0 ültetéssel hasonlóan stabil volt az enyém is, bár kicsit gyengébb, de majd esik cucc és akkor ...De az előbb valamitől nagy csúszkált minden mindenhol, kivéve Welcome-on ott stabil volt.
-
UFO1
senior tag
Pedig van szerver húzás most is van, de az tuti az egyik frissítés után (üres szerveren) kb. 5 perccel mentem Beacon & Station egy 10. körüli időt GT2-vel, úgy hogy 2 NOS lőttem csak el, egy cinegés inas megelőzött 5-6 N2O-t és 2-2 juggegert és slinget használt el. Le is csalózott pedig tisztán megyek mindig.
Tutu írta az SG-n, hogy állítólag joypad-al jobbat lehet menni mint billentyűvel. Én azt vettem észre kormánnyal sokkal könnyebb íven tartani csak hátulról késik.
(#12179) tutuhawer
Igen, mert viszont válasz volt, az meg többes szám első személy!
Különben meg ne kötekedj! -
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #12174 üzenetére
Az lehet hiba is, ha privátban mész néha megjelenik a Stat oldalon is, vagy privátban behívnak egy alacsonyabb osztályú pályára egy magasabb járgánnyal, kilépsz a lobby-ból és többen írták hogy bedob multiba, vagy hogy.? Ez is a stabil játéknak köszönhető.
Azért a lista eleje mindig gyanús, hogy ki csal és ki nem!
Elvileg az a hír járja, hogy ő pont tisztán megy, de hát nem állunk mellette. -
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #12159 üzenetére
Nem értek hozzá, de lehet attól hogy 1998-ben ez volt a leggyorsabb közúti autó a világon. Nem az Elite, az csak itt van!
Biztos hogy jó helyre ment a kérdés? Bár volt ilyen jellegü kijelentés? Nem volt!
A sárgával meg ne foglalkozz, az csak reklám!(#12155) stefyY
Én ilyenkor ezt irom vissza kedvesen: “stupid noob looser hacker”! -
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #12151 üzenetére
Ja a sárga brutális (elvileg nem változtat a „gyári” beállításokon) az egyforma értékek miatt (motor, turbó), bár van jobb vegyes-felvágott színsort. Az viszont nagyon meglepett hogy utcai cuccal a tiszta sárga volt a leggyorsabb (pedig próbáltam vagy 6-7 fajtát magasabb stat, stb.), igaz kanyargós pályán néztem nem tudom hosszú autópályáson milyen, oda valószínű azért lassú lenne.
(#12152) SylarHUN
Jó pofa, szeretem ilyen videókat. -
UFO1
senior tag
Hát nem tudom most próbáltam Gray Point-on 2.50 körül megy mind a kettő, a GT2 és a GT3 (PU nélkül, full gázon, hiba nélkül, csak a két lassítón kap kis féket meg az alagútnál, talán 2.45-47 menne), de most sokkal stabilabb, sőt talán a GT2-től is pedig attól nem nagyon van tapadósabb gép, viszont az RS jobban fordul.
Amit ültetni kell az a RS 4.0 az úgy jó, mert úgy is gázelvétel nélkül fordul hasonlóan a Zonda-khoz. Különben utóbbi kettőbe sem jó a piros rugó.
-
UFO1
senior tag
Pedig elhiheted sokkal jobb, sőt zölddel is jobb, ha nem fordul piros kerék (az a drift gumi) és dobd ki az a nyavalyás ültetést attól nem kanyarodik (ennek a mukinak sem volt benne, de szélestés sem, jól is ment vele, nem mintha te nem mennél jól). Van egy alap utcai 911, ahogy kapható volt (minden sárga) és ha ne mondjam el az is olyan stabil („A”-ban) hogy csak. Mellesleg 1.24-et ott (hazai pályán) megyek mindenféle PU nélkül, mert az egyszerű pálya (Tutu szerint
) az 1.21 nekem 2 NOS +1 jugger kell GT2-vel, Waterfront az már nem tetszik annyira, bár hogy kivették a forgalmat legalább már végig tudok rajta menni … de csak 1-szer!
Ez a tesz-király gyerek LANGJB meg nagyon tud, én ugyan azon az íveken megyek, ott fékezek ahogy ő full gázon, de a nem tudom meg sem közelíteni hasonló járgánnyal, valamit tudhat de nagyon. -
UFO1
senior tag
Aki még nem találkozott volna vele, itt az új mindent verő fenevad az F1!
-
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #12128 üzenetére
Szerintem nyugodt szívvel cseréld, jó választás és pirosat TILOS 911 GT3-ba rakni, mert irányíthatatlan lesz, pattog tőle (és most kifecsegtem egy titkom
, pedig ez is
). Ja és ültetni sem kell, hogy forduljon!
Annyira sikerült belőnöm a színeket hogy közel úgy megy (stabilitás, tapadás, kanyarodás – persze ültetés nélkül), mint a GT2, pedig ahhoz csak a Zonda és az RS 4.0 ér fel. -
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #12119 üzenetére
Nem nagyképűségből, de ezt is meg lehet futni úgy hogy a GT2-ben nincs is NOS újratöltő amitől + 1–2-öt még el lehetne tolni.
Ami ott nagyon megy még a másik profilban az RS 4.0 (alsó) ami, ha jól emlékszem nitro mentes idő, mondjuk összefutottam multiban Kaki-val aki GTS-el 1.50-et ment hasonló paraméterek mellett. A Zonda talán még jobbat menne csak hiány volt N2O-ból és abban sincs újratöltő pedig az nagyon kell bele, bár sosem hajtok a jó időkre, általában csak 1-2-3 tesztkört futok SP-ben.Más: Valaki kapott már 3*os perfect start-ot és RPM-et és ha igen merre, mert az is nagyon kéne.
(#12116) SylarHUN
A Nismo szerintem most a legjobb nem olyan csicsás, azért egy rajtszámot elviselne még, ha már szanaszét tuningolták. -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #12085 üzenetére
Nem tudom mi a helyzet, de vagy visszavettek a Nismo-n vagy amivel én megyek az gyorsabb, de nagyon nem hagyott le mostanában egy se, bár túl sokat nem gurulok. Viszont a 911-el nem tudom mi van, alap utcai cuccokkal utoléri az ultrás Zondát
, a gond annyi, hogy nincs benne semmi skill (csak 5 IGC-s perfect) és így elnitrozik simán, viszont reggel mentem az egyik A-s kézifékes pályán (ma van először
) és a Murci-k NOS-t, jugger-t tolnak és úgy is csak a 911 mellett kocsikáznak
(bár azt nem figyeltem hány *-os a N2O skill azokban).
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #12029 üzenetére
A REP duplázó az jól jönne (ha az) a 3db 50-es profilhoz
(a kp. az nem rossz a 650-hez, bár csak 250 kell már), kerestem mindenhol, de nincs sehol semmi. Ha van ötlet hol mit kellene keresem az jó lenne, a honlapon sem ír semmit csak a hírekben, legalább beleírták volna mi az!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vallás
- További aktív témák...
- ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Apple Watch 7 45mm
- Ryzen 5 5500/16GB RAM/240GB SSD/GTX 1660S konfig - INGYENES CSOMAGKÜLDÉS
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest