Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
newDesigner
üzenetére
Szívesen, örülök ha segíthettem!

-
horvathkrisz
addikt
válasz
newDesigner
üzenetére
Egyetértek a véleményeddel, a fikázás meg már szerintem "trendi" (de utálom ezt a liberális szót) lett az NFS sorozatban...
-
horvathkrisz
addikt
Igen, van megoldás:
fel kell rakni az 1.1 majd az 1.2 patchet és gyönyörűen fog futni Ati kártyával. Nekem is az van és nálam is volt ez a probléma, de a patch megoldotta.Egyébként felettéb érdekesnek tartom, hogy a Pro Street is így volt: amikor kijött, Ati-n szarul futott, majd 3-4 hónap múlva a patch-el tökéletesen együtműködött az Ati kártyákkal is.
Szerintem az nVidia és az EA összedolgoznak, ez nem lehet egymás utáni 2-3 NFS esetében is véletlen, egyszerűen nem akarom elhinni hogy ilyen hülyék a programozók.
Inkább marketing.Az én teóriám:
Kijön az új NFS. Vedd meg a játékot, aztán vegyél hozzá nV kártyát. Miután már ezt nem lehet tovább csinálni, illetve a "hülyébb" rétegről már lehúzták a pénzt, kiadnak egy patchet, hogy aki nem hajlandó ezért kártyát cserélni, az is vegye meg a játékot.Az én esetem Shiftnél:
1920*1200-ban medium beállításokkal sokszot leesett 20 FPS alá. Patch után 1920*1200-ban 2XAA, minden magas beállításon stabil 60FPS(Vsync-ON)És mégegyszer hangsúlyozom, aki nem hisz nekem próbálja ki, a Pro Streetnél is legalább ennyire látványos javulást hoz a patch.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Jó, akkor most menj és vedd meg (3000Ft) aztán gyere netre gurulni!

-
horvathkrisz
addikt
Igaz, ezt a grides topikba írtam, szóval ne oda válaszoljatok rá, de nekem nagyon pozítív tapasztalotom van a Shifttel: [link]
-
horvathkrisz
addikt
Most 3 rongy a játék a CDgalaxys-ban, szerintetek érdemes megvenni a multi miatt?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
sagesz93
üzenetére
szintén logitech?
Nézzétek meg ezt a youtube-os videót, nekem nem sikerült rájönni hol van az a "download link" amit a végén ír, elméletileg ez lenne a megoldás a rezgésre.... -
horvathkrisz
addikt
Sziasztok,
van rá mód hogy a Logitech Rumblepad 2 rezgője működjön a játék alatt?

-
horvathkrisz
addikt
Most próbáltam ki PSP-n, nagyon állat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DJI topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest