Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Briarios
csendes tag
válasz horvathkrisz #198 üzenetére
Remélem igazad van, én megvárom a PC-s változatot.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz horvathkrisz #198 üzenetére
a psp-s és a box360as verzió között az ég világon semmi hasonlóság nincs......a psp-ben lehet nitrot használni a boxosban pedig nem.....valamit a hangulat is teljesen eltérő....de mindnekit megnyugtatok jóféle ;)
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz horvathkrisz #201 üzenetére
nekem tetszik a psp-s és a boxos verzió...a psp-s szép graf és arcade.....a boxos szép graf és szimulátor.
[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
válasz horvathkrisz #203 üzenetére
Akárhova raktam a graf beállítást Tele volt akadással például. PS3 on ugyszintén ,tehát a motor szar nem gépem
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
addikt
válasz horvathkrisz #4185 üzenetére
Van.
Most nincs időm megnézni, de nézd végig a játékmenet beállításait,meg a vezérlést ott van valahol a rezgő mód."Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz horvathkrisz #4189 üzenetére
A Rumblepadod van egy vibration feliratú gomb gomb azt is próbáltad?
Vezeték nélküli?
Mert akkor ha gyenge az elem akkor nem működik a rezgés."Aki ad,az nyer"
-
blazsey2
senior tag
válasz horvathkrisz #4194 üzenetére
Nyugodj meg,nálam sem működik .És még többen szívnak ezzel a hibával majd gondolom egy patch orvosolja.
PSN ID:blazseydr
-
sagesz93
addikt
Nekem kormányom van de ez is b@szik rezegni.
-
addikt
Rumblepaddal nyomtam amég nem lett meg a MOMO.
Rezgett a gamepad és "rezeg" a MOMO is.Az irányítás beállításainál is be van állítva a Force Feedback erőssége?
10-es skálán lehet állítani,nem lehet,hogy ott van levéve?"Aki ad,az nyer"
-
Zozzy
aktív tag
válasz horvathkrisz #4203 üzenetére
A description-nél van a link, azaz nézd meg a video ismertetőjét... (video mellett jobbra, ki töltötte fel, rövid leírás hozzá, stb)
-
hfrankee
senior tag
válasz horvathkrisz #4968 üzenetére
Kijátszottam vagy 3szor,de sose multiztam.Még egy játékkal sem
A single miatt is megéri ennyiért,sztem. -
rudeee
senior tag
válasz horvathkrisz #4974 üzenetére
Az FPS szám nem befolyásolja a játékban lévő autók sebességét.
Egyedül az irányításba szól bele a képkockasebesség, mert ha túl alacsony, akkor a játékos pontatlanabbul tudja vezetni az autót mivel szaggat és akadozik a kép. 30FPS-től viszont az irányítással sincsen gond, mert ez az a határ ami elméletileg már szaggatásmentes képet szavatol.[ Szerkesztve ]
-
rudeee
senior tag
válasz horvathkrisz #4976 üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni, mert pontosan én sem tudom ennek a működését de valószínűsítem, hogy online módban a kliensek (egymáshoz) vagy egy szerverhez csatlakoznak és azon keresztül kommunikálnak. Mivel mindenki egységesen ugyan azzal a játékkal csatlakozik ezért eltérések nincsenek. Az FPS-nek ott is csak akkor van jelentősége, ha kevesebb mint 30 képkocka megjelenítésére van lehetőség, mert az hátrányosan érintheti a játékost.
Persze online módban a versenyzésbe beleszól a szerveroldali és a felhasználó oldali sávszélesség, lagg (késleltetés) és az is, hogy ezt a játék hogyan kezeli le - hogyan üt vissza a gyakorlatban. -
hfrankee
senior tag
válasz horvathkrisz #4976 üzenetére
A net mínősége ami számít.jó legyen a ping.
Az autó sebességét meg az határozza meg,hogy mennyire nyomod a gázt! -
senior tag
Nem tudom biztosan,de amióta nem laptopon játszom és nem 20-30 fps-el megy a játék,2-3 másodpercet javultak a köridejeim.Szóval szerintem igen,de ezt lehet,hogy mások megcáfolják.
[ Szerkesztve ]
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
horrorshoes
csendes tag
Nekem a Shift egyáltalán nem működött multiban (de még LAN-ban sem), nem picit voltam morcos, pedig amúgy jól megy a gépen. Anno még az Underground első részénél volt nekem ilyen csúszás és lag halmaz, követhetetlenül ugráltak az autók a pályán, mintha csak teleportálnának... nem volt jó.
i freak you freaky freaker
-
rudeee
senior tag
válasz horvathkrisz #4989 üzenetére
Köszi a segítséget, sikerült megoldani a problémát!
A patcheket feltéve valóban úgymond erőre kapott a játék és nem csak vergődött ahogyan eddig.
1680x1050-ben minden grafikai beállítás maxon, 4xAA és 16AF-el, vertical sync bekapcsolva stabil 35+ FPS-t hoz a játék. A legdurvább részeken sem esik le 32 FPS alá. -
Alister71
nagyúr
válasz horvathkrisz #5000 üzenetére
Nem, végül is működik a multi. Annyi, hogy ha nincs olyan verseny, ami előszobába van, akkor írja ezt. Ha talál szabadod akkor belép. Ez azért volt furcsa mert a Grid-be be tudsz lépni bármikor, csak kiírja, hogy a verseny még folyik és vársz míg visszatérnek. Be is "ülhetsz" akármelyik versenyző autójába addig és nézelődhetsz. 3990-ért vettem a Tescóba, annyit szerintem megér. Ez a max összeg amit ráfordítok egy játékra a multi miatt, fél év alatt a legtöbb lemegy.
Ha rám hallgatsz a Grid-et veszed meg, sokkal többen nyomják, van PH-s szerver is, jókat szoktunk versenyezni. Apróba is árulják 1500 körül.Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
-
Timyyy
őstag
válasz horvathkrisz #5002 üzenetére
Én ma vettem meg 1990 HUF-ért a tescoban.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
newDesigner
csendes tag
válasz horvathkrisz #5010 üzenetére
Köszönöm a választ.
Az örök élet titka: Az utolsó lélegzet után, venni kell még egyet! Ha esetleg nem jön össze; "A halál minden fájdalmat meggyógyít" (Suicide Commando).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest