- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
newDesigner
csendes tag
Sziasztok!
Én nem értem, hogy miért fikázzák sokan a Shift fizikáját. Én az első Gran Turismo-t is végigjátszottam még a megjelenése idején. Azóta sok más hasonló programot is kipróbáltam, mint: GT 2, GT 3, GT 4, GTR, GTR 2, Toca RD. Szerintem ezek közül a programok közül ez hasonlít a legjobban a valósághoz. Itt meg is lehet fogni a kitörő farú autót (nem úgy mint a GTR 2-ben), vagy a már csúszó autó, ha lassúlt, újra irányíthatóvá válhat. Én sofőr vagyok, ráadásul százezreket fizetek közlekedési szabálysértésekért (saját, átépített autóm miatt). Tudom, hogy meredek helyzetekben, hogy viselkedik egy valódi autó. Szóval nem olyan rossz, csak gyakorolni kell! [link] (A saját videók között van még öt. Vannak benne tiszta körök és tiszta verseny is.)
Egyébként fps -t lehet növelni úgy is, ha Win 7-et használsz (Az Xp 32 bit v. 7 64 bit. A Win 7 nél kb. a duplája az fps nálam. Egyébként Ati kártyát használok.) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest