Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
newDesigner
csendes tag
Sziasztok!
Én nem értem, hogy miért fikázzák sokan a Shift fizikáját. Én az első Gran Turismo-t is végigjátszottam még a megjelenése idején. Azóta sok más hasonló programot is kipróbáltam, mint: GT 2, GT 3, GT 4, GTR, GTR 2, Toca RD. Szerintem ezek közül a programok közül ez hasonlít a legjobban a valósághoz. Itt meg is lehet fogni a kitörő farú autót (nem úgy mint a GTR 2-ben), vagy a már csúszó autó, ha lassúlt, újra irányíthatóvá válhat. Én sofőr vagyok, ráadásul százezreket fizetek közlekedési szabálysértésekért (saját, átépített autóm miatt). Tudom, hogy meredek helyzetekben, hogy viselkedik egy valódi autó. Szóval nem olyan rossz, csak gyakorolni kell! [link] (A saját videók között van még öt. Vannak benne tiszta körök és tiszta verseny is.)
Egyébként fps -t lehet növelni úgy is, ha Win 7-et használsz (Az Xp 32 bit v. 7 64 bit. A Win 7 nél kb. a duplája az fps nálam. Egyébként Ati kártyát használok.) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech momo racing
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest