Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz FRENK1988 #3715 üzenetére
1., space, de azt állítod be amit csak akarsz
2., át kell építened egy autót
azt tudod átépíteni amelyik mellett van egy W betű
veszel egy ilyen autót, minden tuningot bele kell rakni
ezután nyomsz egy backspace-t és yesEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
- = Zk = -
félisten
válasz FRENK1988 #4647 üzenetére
hogy "váltottál" eredetire?
flowershop féle változatot legyalultad, majd fel az eredetiről?
vagy hogy?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MODERÁTOR
válasz FRENK1988 #4656 üzenetére
okok, de ha lenyitod a hibaüzenet részleteit, ott is a speed.exe-t írja?
- = Zk = -: nekem a underground 1, meg a most wanted zenéi jönnek be legjobban, a prostreet-be is van pár jó, undercover kimaradt az életemből, meg nekem ebben is van ami bejön. Őszintén megmondva a Carbon zenéire nem emlékszem, meg meg nincsenek
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz FRENK1988 #4658 üzenetére
Hát sajna nincs ötletem..
Azért kérdeztem a részleteket, mert vga driver hibával, vagy akármivel ha kilép, akkor is lehet shift.exe leállt hibaüzenet, csak akkor a részleteknél mást jelez, de mint látom itt egy az egyben a shift-el van a gondja..
Próbálj meg, hogy a játékmentés mappájában a graphicsconfig.xml fájlt törlöd, vagy lemented máshova a mentést, az eredeti helyéről meg törlöd(és majd ha létrehozza a profilt első indításkor, utána visszamásolni és felülírni), vagy egy reinstall a komplett játéknak, és ügyelj rá, hogy uninstall után a maradék fájlokat is törölgesd le kézzel, aztán telepítés után legfrissebb DX, Physx, vga driver.
Ezek csak tippek, de hátha..
Everybody lies.
-
- = Zk = -
félisten
válasz FRENK1988 #4661 üzenetére
ezt nem említetted még
akkor az mástól lehet sztem. tuningoltad a gépet?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz FRENK1988 #4663 üzenetére
ok. de a hiba forrását, okét nem tudjuk
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz FRENK1988 #4665 üzenetére
...
ok. addig WaW-ozok..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz FRENK1988 #4667 üzenetére
milyen a "gyári" élsimítás?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MODERÁTOR
válasz FRENK1988 #4667 üzenetére
Erre a "gyári" élsimításra én is kíváncsi lennék
Amugy lehet elég lett volna akkor, ha a graphicsconfig.xml-t törlöd csak a mentés mappájából. Ha megvan még a "legjobban kivitt" mentésed is, próbáld, hogy csak ezt a fájlt törlöd belőle.Amúgy tényleg említhetted volna,hogy 3-4 pályákat tudsz játszani, mert én azt hittem rögtön indításnál hibát dob
(#4669) FRENK1988: az nem élsimítás, hanem textúraszűrés Dobd fel 16x-ra, és úgy a jó
Ja meg tényleg, ha van tuning a gépen, az is simán okozhatja, ahogy a kollega is mondta
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
- = Zk = -
félisten
válasz FRENK1988 #4669 üzenetére
ááá, ígymár értem!
lehet, a régi mentés is ment volna, ha ezt átállítod?!....ezt sztem már nem tudjuk meg4670: ebbe énis beleszaladtam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest