- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
Szvsz valószinűleg nem lesz jobb játék az NFS11 mint a TDU. Szerintem az EA van olyan tehetséges, meg van hozzá a képessége hogy még sokkal jobban sikerül majd elb@szni a következő részt.
A következő részben már valószínű, hogy úgy fog csillogni az autó, hogy majd csak napszemüvegben lehet a gammával játszani.
A videó sajnos nem jelent semmit, lehet éppen azt mutatja, hogy mit szeretnének majd a készítők, és mit nem sikerül később a játékban nekik megvalósítani ezért csináltak egy kis trailert ami jól néz ki csaj sajnos kurvára semmi köze nem lesz a játékhoz.... épp most játszottam a TDU után egy kis Carbon-t, nem mondom jó volt driftelgetni ( nekem teccik a drift rész) de hirtelen az az érzésem volt, hogy visszarepültem az időben vagy 6 évet legalább, mert hogy sokkolóan egyszerűre sikerült a Carbon az nem kifejezés.
Minden esetre én titkon reménykedem benne hogy sikerül majd végre újra egy olyan részt összedobniuk, ami legalább méltó folytatása lenne a Porsche Unleashed időkbeni NFS-nek. A valóság .... de majd jön a 4. bőr, amit sikerül igencsak b@lf@szul letépni a kedves EA-nak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest