- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nem magamtól irom...ha arra terelődik a téma leirom megint..és megint..
nem kezdek bele 20szor..ha éppen arról szól a téma csak akkor...de nemhinném hogy valakinek is elvenném a kedvét a véleményilvánitástól.Most szerinted ez olyan hogy kipróbálom...van egy véleményem...nah leirom..ó ez megint leirta hogy milyen sz*r...áá le se irom...nemhiszem.
1valamit nemértek...miért zavar bárkit hogyha akárhányszor leirom...van téma van miről beszélni...ha te pl nem reagálnál minden hsz-emre csakhogy biznyitsd te mennyire fegyelmezett forumozó vagy akkor annyival is kevesebb OFF lenne ez még nemjutott eszedbe?
Egyébként kb minden topicba ugyanezt csinálod velem...nemtudom mit ártottam neked vagy mit irigyelsz tőlem vagy mivan mert komolyan nemtudom mire vélni...MOD-ok nem csak engem figyelmeztettek szvsz pl ebben a topicban...sőt..szvsz nem is én irom ide (se) a legtöbbet..
Annyit kérek ha zavar akkor csak szimplán sz*rj le és kész...ha most nem kezded előlröl akkor megint 5-6 off hsz.el kevesebb.
ennyit szerettem volna még hozzátenni ehhez a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest