Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nem magamtól irom...ha arra terelődik a téma leirom megint..és megint..
nem kezdek bele 20szor..ha éppen arról szól a téma csak akkor...de nemhinném hogy valakinek is elvenném a kedvét a véleményilvánitástól.Most szerinted ez olyan hogy kipróbálom...van egy véleményem...nah leirom..ó ez megint leirta hogy milyen sz*r...áá le se irom...nemhiszem.
1valamit nemértek...miért zavar bárkit hogyha akárhányszor leirom...van téma van miről beszélni...ha te pl nem reagálnál minden hsz-emre csakhogy biznyitsd te mennyire fegyelmezett forumozó vagy akkor annyival is kevesebb OFF lenne ez még nemjutott eszedbe?
Egyébként kb minden topicba ugyanezt csinálod velem...nemtudom mit ártottam neked vagy mit irigyelsz tőlem vagy mivan mert komolyan nemtudom mire vélni...MOD-ok nem csak engem figyelmeztettek szvsz pl ebben a topicban...sőt..szvsz nem is én irom ide (se) a legtöbbet..
Annyit kérek ha zavar akkor csak szimplán sz*rj le és kész...ha most nem kezded előlröl akkor megint 5-6 off hsz.el kevesebb.
ennyit szerettem volna még hozzátenni ehhez a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest