Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
kovi9614 #4174 üzenetére
Én a Ford Model 18-cal voltam így. Egyrészt nem is tetszett, másrészt szvsz nem illik a játékba.
Bár elkezdtem az event-et, megint óriási pofátlanságnak éreztem az egészet.
1. Első 2 napban nem volt újrajátszahtó futam. WTF?
2. Hiába használtam fel ki a többi napnál az időt optimálisan, nem tudtam annyi alkatrész t összeszedni, hogy az utolsó előtti napom elérjem a min. PR-t. Biztos h nem költök rá egy aranyat sem.A Falcon most + csalódás: élvezetes vele driftelgetni és tetszik is. A mixelt futam jó ötlet, és lehet hozni arany nélkül is a szintet.
-
jojokka
tag
válasz
kovi9614 #4174 üzenetére
Hát én elhoztam, de nem volt sima. Nagy rohanásom volt vasárnap, és az utolsó futamot csak 11-ik nekifutásra sikerült befejezzem... Általában 1 nitro csík hiányzott, a többi simán megvolt. Persze amikor megvolt a nitro is, akkor 1 tized airtime hiányzott... De a lényeg, hogy megvan.
Én türelmes típus vagyok. (legtöbbször) Szóval én bőven ráérek begyűjteni az összes autót. Már nem egy eventautóm full csillagos, persze a felöltöztetésük azért lassabb...
Remélem lesz elég időm most majd a bnr34-et kipótolni. Már csak 11 BP hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Garry84: Sumák aprós?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ford topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest