- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasterware
aktív tag
válasz
adamssss
üzenetére
Billentyűzettel sem könnyebb a helyzet, Én speedlink sl-6555 ( xbox360 utánzat ) kontrolerrel tolom, azzal egészen jó az irányítás.
Az más dolog, hogy annyit csalnak a gépi ellenfelek, hogy az már pofátlanság, lezúzol 1 ellenfél kocsit, pár másodpercre rá már melletted húz el, de ha Téged zúznak le, akkor Neked rendesen bele kell húznod, hogy utólérd a gépi ellenfeleket, vicces és idegesítő. -
fasterware
aktív tag
Most, hogy nemrégiben rájöttem ( még a patch előtt
), , hogy ne legyen fps dropp, kezdem kiismerni a játékot, eléggé tetszett eddig, de így már a single player " carrier " vége felé járva eléggé meguntam, hogy gyakorlatilag alig vannak pályák a játékban, mindig ugyanazokon a pályákon kell menni, maximum annyi a kihívás, hogy minden autóval lehet ezeket teljesíteni. Nem értem miért nincs benne több pálya, az előző NFS - ekben volt bőven pálya, remélem nem ez lesz a trend
. -
fasterware
aktív tag
válasz
Alister71
üzenetére
Ezek szerint már 1 ideje van megoldás az fps drop - ra más elv szerint is.

Én Speedlink sl-6555 gamepaddal( ugyanúgy néz ki, mint, xbox360 - as ) játszom a most wantedet, minden funkció jól működik, de ha menübe lépek be, össze-vissza lépked a menüben saját magától, ezzel vajon mit lehet kezdeni ? -
fasterware
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Igen, minimum grafikai beállításokkal nincs fps drop, de azért magas beállításon sokkal szebb.
-
fasterware
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Nem tudom, Neked milyen géped van ( Én konfigom az adatlapomon ), Nekem is volt fps drop, már nincs, az előbb leírt beállításokkal, vga - m 91-98 % folyamatos terhelésen van, 1680*1050 minden full max, kivéve ambient occlusion medium - ra állítva, és tökéletesen játszható
.
Próbáld ki amit írtam, hátha Neked is segít. -
fasterware
aktív tag
Ha esetleg nincs még megoldás a hirtelen fps droppra, akkor ez nekem bevállt
:A lényeg, elindítod a játékot, belépsz a menü/beállítások/felbontás, leveszed alacsonyabbra, mint amin játszol, jóváhagyod, aztán kilépsz a menüből a játékba.
Ezután visszamész a menü/beállítások/felbontás és beállítod a számodra megfelelőt, ezután visszalépsz a játékba és megszűnik az FPS drop.Remélem segítettem azoknak akiknek tetszik a játék
.
Jó játékot. -
fasterware
aktív tag
Küld el az EA - nak darabokra törve a dvd-t amin a játékot kiadták, hogy tanuljanak meg játékot írni vagy legalább teszteljék le pc - n amit kiadnak.
Amúgy olvastam valahol, hogy gőzerővel dolgoznak a patch - en, mert értesültek arról, hogy sok felhasználónál vannak gondok, csak az a baj, hogy már több, mint 1 hónapja kiadták a játékot, nem baj van idő, biztos ismerik a mondást, hogy jó munkához idő kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
), , hogy ne legyen fps dropp, kezdem kiismerni a játékot, eléggé tetszett eddig, de így már a single player " carrier " vége felé járva eléggé meguntam, hogy gyakorlatilag alig vannak pályák a játékban, mindig ugyanazokon a pályákon kell menni, maximum annyi a kihívás, hogy minden autóval lehet ezeket teljesíteni. Nem értem miért nincs benne több pálya, az előző NFS - ekben volt bőven pálya, remélem nem ez lesz a trend
.