- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
válasz
IntelKiller7 #353 üzenetére
Az első 5-6 óra inkább. Attól függ milyen gyorsan fejlődsz.
-
undercover
őstag
Csak egyetlen egy garázs van a többi az búvóhely csupán.
Amugy mennyi a max Heat level?
Engem már 3-4-en megszivatnak, összetörnek és annyi a meccs. Amugy valaki nem tolja PS4-en egy Crewban? Szívesen csatlakoznék
-
undercover
őstag
Itt fikázod, hogy igy rossz meg úgy rossz. De fejtsd már ezt ki kérlek.
Olyan kozmatikai lehetőségek vannak benne, hogy kb bármilyen festést csinálhatsz az autóra. Nagyon sokan órákat tudnak eltölteni vele. A tuning alkatrészeknél is széles skála van. Létrehozhatsz off-road, drift, race (ami jó asztfalra és off-road is egy kicsit) meg grid buildet ami csak aszfaltra jó terepen mintha jégen mennél buildet. Szóval ez a része teljesen jó.
Megemlíteném még, hogy elég jó kis car listája van a korábbi részeket tekintve ebben is a régibe részekre hasonlít. Lehetőség van nappali és éjszakai versenyet futni amiknek teljesen más a hangulata és a rendőrök se voltak ilyen jók MW óta.
Az irányításban pedig választhatsz, hogy a régi hagyományos vagy ez az új érdekel jobban...
Szóval áruld már el mittől lebutított szar ez mikor sok mindenben sokkal jobb mint a korábbi részek.
-
undercover
őstag
Akkor végül mi a hivatalos Prohardver Crew neve én oda szívesen csatlakoznék
-
undercover
őstag
Mit csinálok rosszul? Hiába íron be a find crew-hoz, hogy Prohardver nem talál semmit
-
undercover
őstag
Üdv! Én vagyok a béna vagy tényleg nincs a játékban rank lista?
A 2015-el toltam utoljára abban még volt. Arra gondolok ahol láttod egy versenynél a haverok milyen időt mentek stb.
-
undercover
őstag
Arról kinek van infója, hogy akár elveszíthetjük a kocsinkat is?
Tehát ha elbukjuk a versenyt akkor odaveszne a kocsi is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max