Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeee
tag
Egy kérdés: hogyan lehet eladni a Pink Slip autókat? Mert én nem találok sehol ilyen lehetőséget...
Az első autót, egy Nissan-t el tudtam adni, de a többit, amit nyertem (Lotus Elise, Toyota Supra, Audi TT) azt nem, és csak olyan opció van, hogy "remove". Pedig jól jönne egy kis zsé..."Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
Gabeee
tag
válasz darál0w #1606 üzenetére
Nekem is pont ilyen problémám volt, vehettem volna egy Tier 2-es autót, de nem volt rá pénzem. Válogass a feladatok közül, ami szimpatikus, hidd el, gyorsan összejön a zsé! Én egy Dodge Viper-t vettem, már azóta széttuningoltam, nagyon jó kis verda!
Most éppen az a bajom, hogy teli vagyok pénzzel, de még nem adja a Tier 1-est... (Amúgy 82%-nál tartok).
"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
Gabeee
tag
-
Gabeee
tag
Hm... Karrier 88%, játék 72%, és még mindig nem tudok venni 1-es szintű autót!
Pedig el tudnék verni 653.760 dolcsit... Na mindegy, addig van időm gondolkodni, mit veszek majd!"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
Gabeee
tag
Az nem úgy van, hogy meg kell találni. Majd ha eljutsz arra a szintre, akkor ez jár.
Apropó, egy kérdés: van egy Pagani Zondám, de összejött a pénzem egy másik Tier 1-es járgányra. Melyiket vegyem? Nekem a Bugatti Veyron szimpatikus.
Jobb a Zondánál?[ Szerkesztve ]
"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
Gabeee
tag
Kíváncsi lennék, hányan tolják billentyűzettel illetve kormánnyal a játékot?
Aki kipróbálta mindkettőt, annak melyik jön be? Nekem soha nem volt kormányom, csakis billentyűzettel toltam minden NFS-t, azért érdekel a téma.
-
Gabeee
tag
Tier 2-es autónak tényleg jó a Dodge Viper, nekem bejött. Más kettes szintűt nem is próbáltam.
Tier 1-et Pagani Zondával kezdtem, most egy Bugatti Veyronom van. 18-a-s szinttől már nem egyszerű, szinte örömünnep, ha nem helikopterrel jönnek rám. Most 93%-nál járok, itt már minden megnyert verseny ajándék!"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest