Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PishT
tag
Sztem úgy összeségében szégyelhetné magát az EASports!
A mostani NFL is az előző évben kidologozott és kiadott motort használja. Elég sokmindenben hasonlít az NFL HeadCoach-ra... Szoval nem sokat dolgoztak most igazán.. Legalábbis a PC-re kiadottakon nem. Gondolom XBox360on ég és föld lenne az NBA08 (is)! -
PishT
tag
Hát lehet az irányítók közt a TOP 3-ban ott van Steve Nash, de még azt is megkockáztatom, hogy a liga legjobb 10 játékosa közt is ott van...
Amúgy a játékban ki mit tapasztalt? Elsősorban a hiányosságokra és a hiányokra vagyok kíváncsi, hogy más is tapasztalja-e (és idegesíti
), ami főleg DYNASTY módban feltűnő...Ezek a hibák elsősorban hanyagság és figyelmetlenség szerintem, pl nem lehet controller-t választani a játék indaításakor, vagy nem lehet látni TRADE-nél a játékosok árait, de még lehetne sorolni../ Igaz az utóbbira van megoldás, de nem hivatalos../ NEm nagy hibák, de idegesítőek..
Szóval ezeket a hibákat sürgősen kéne javítani (és 1 PATCH-csel lehetne is), de nem értem, hogy miért nem lépett még az EASports... -
PishT
tag
Sajnálom, hogy nem különösebben "felkapott" a téma.. Pedig lehetne mit beszélni róla, és sajna nem a pozitív dolgokról, mert az nincs sok benne....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ami főleg DYNASTY módban feltűnő...