- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corvin0716
tag
válasz
Barcelona95 #4164 üzenetére
Azt meg tudod mondani, hogy miért vettél phunnelt? Azért kérdezem, mert az, amit eddig olvastam erről a kerámiáról kb. így folgalható össze: "Könnyű vele elrontani a tömést, de ha már kellően tapasztalt vele az ember, akkor van olyan jó, mint a vortex." Én meg: "Wtf, Miért vegyek akkor phunnelt vortex helyett
?"
És ez a kérdés máig megvan bennem, mivel nem volt eddig okom leváltani a vortexet, s így kipróbálni a phunnelt. -
zsoltyyy
senior tag
válasz
Barcelona95 #4151 üzenetére
Ma már én se kaptam sehol....
Még múlthéten lehetett kapni, de az is már a magyar cucc volt.Lehet, h megérné házilag sima vágott dohányból?
Valakinek valami tapasztalata arról? -
voyager4.4
senior tag
válasz
Barcelona95 #4138 üzenetére
"Ha egy szétszedhető cső markolatáról leveszem a szívófejet, akkor annak a helyére behelyezhető az ice-bazooka?"
Tudtommal igen, máshogy nem is nagyon lenne értelme. Ha személyesen veszed, max próbáld bele.
-
Corvin0716
tag
válasz
Barcelona95 #4138 üzenetére
Talán az Aslit tartják jelenleg a legjobbnak a 10.000 Ft alatti árkategóriában. Nyárra, ha minden jól megy beszerzek egyet, utána írhatok róla véleményt. Népszerűek még a Narbish és a Nogoom csövek is. Sajnos Asli és Nogoom nem kaphatók Magyarországon. Narbish talán. Idehaza én Razent vennék, ha kapható még, az is egy kiváló szívócső.
Ami az ice bazookat illeti, fogalmam sincs.
De hátha jár erre még más is.
-
Corvin0716
tag
válasz
Barcelona95 #4136 üzenetére
Én az első pipámat tőlük vásároltam, akkor nem volt semmi gond. Igaz, azóta sem vettem ott semmit. Pár hónapja kerestem új pipát, akkor megnéztem őket, de nem találtam semmi érdekeset. Persze úgy nehéz is, ha a honlapon lévő termékek 90%-ával nem is rendelkeznek. És amire azt írják, hogy elfogyott, na azt várhatod évekig, jó eséllyel akkor sem lesz. Ez olyan, mintha én indítanék egy webshopot ahol prémium kategóriás karórákat árulok, de mivel egy darab karórám sincs valójában, ezért mindegyikhez odaírom, hogy "Elfogyott".
Ez egyébként a többi boltra is igaz, bár a vízipipavásárláson van némi élet, oda időnként érkeznek új áruk. A legjobban viszont akkor jársz, ha felveszed direktbe a kapcsolatot a választott bolttal, hogy be tudják-e egyáltalán még szerezni a kinézett pipát.A Khalil Maamoon és ehhez hasonló "elírások" amennyire én tudom azért vannak, mert nem egyértelmű az arab betűk átfordítása, ettől a pipa még eredeti KM.
A Vortex + Nammor klasszikus párosítás, teljesen jó. Bár a Nammorról mostanában olvastam negatív dolgokat, miszerint az új csöveik messze elmaradnak a régiektől. Ezek a kritikák elsősorban anyaghasználatra vonatkoznak, mint működésre. Erről nem tudok mit mondani, nekem egy első generációs Nammorom van, az kiváló darab.
Első pipád lesz?
-
Corvin0716
tag
válasz
Barcelona95 #4132 üzenetére
Szia!
Magyarországon vagy külföldet is ideértve? Nem hiszem egyébként, hogy a magyar boltoknál lenne ilyen probléma. Szerintem ha vki az életét szenteli a vízipipának, mint pl. Juliano, akkor ő hamarabb szúrná magát tökön, mint hogy hamisítványt áruljon. Persze ez csak személyes vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Revenge of the Savage Planet - A premier küszöbén
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest