Hirdetés

Aktív témák

• CounterBoci

senior tag

Semmi kedvem :O Fáradt vagyok, ülve elalszom a gép előtt. Pedig még lenne melóm holnapra. Sokszor elgondolkodtató, hogy néha csak napi két energiaitallal vagyok képes ébren maradni. No nem a clanwar-ok meg lanpartyk, sörözések miatt, hanem annyit melózok. Oké, hogy mennyi lóvét kapok de lehet hogy ez hosszútávon nem a legjobb...
    De minden főnök egytől egyig ilyen, ha egyszer sokat vállalsz onnantól ha vissza akarsz térni a NORMÁLIS ember által vállalt mennyiségre, egy ganaj lusta geci vagy. Ilyenkor szelektív a vezér elméje, hogy mennyit segített már rajta a paraszt olykor ingyen is, az el van felejtve.
    A ööö nevezzük úgy mint a tévében: a munkás
    -alanyi jogon lusta
    -nem dolgozik
    A problémám súlyosbítja a korom, velem egykorúak még kocsmáznak vagy kezdők valamiben. Mivel fiatal vagyok, az előbb felsorolt jelzők hatványozottan érvényesek rám. Ilyenkor nem értem, hogy bármi sürgős meló, nem megy a számítógépem, egyéb nyavaja esetén miért mindig nekem szólnak? Hát nincs az alkalmazottak között tőlem szorgalmasabb?
    De velem van a baj, meg nem is. Ha nem ismernek el, azzal mégjobb teljesítményre ösztönöznek, én már csak ilyen ritka állatfaj vagyok. Valahol tudom h főnököm a baszogatással jót akar, de azért kemény. Megfeleni magamnak, másnak, mindenkinek.

Aktív témák