- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
FPéter
aktív tag
Betettem a gépe egy Abit Siluro Gef4 Ti 4200 128 MB Tvo.-t. De nem vettem észre semmi változást. Cossacks, Tropico ugyanúgy megy. ;]
A képminőségről viszont hadd ne mondjak semmit...a Matroxtól fényévekre van.
A Gef2 Ti is inno3D, szeretem az inno3D-t. De szerintem nem cserélek, inkább nevezzetek maradinak vagy egyszerűen hülyének, de nekem abszolút nem kell most új videókártya. Bár kicsit zavar, hogy nem passzol a konfighoz, de végeredményben nem látható semmilyen különbség, ha jobb van benne. Mert a Ti4200 az jó még, nem? Lehet, hogy nagyon nagyon le vagyok maradva?:)
A CANYON alaplapokkal kapcsolatban van valami tapasztalatotok? Azt nem érné meg lecserélni, hogy gyorsabb ramokat tudjon kezelni, stb?
Van elfekvőben egy 2,4C processzorom, azt bele lehet rakni, nem? Megéri? -
FPéter
aktív tag
Nem győztetek meg arról, hogy szükségem van új videókártyára. :(
[Szerkesztve] -
FPéter
aktív tag
Akkor a Matrox Millennium G450 is emiatt ment tönkre?! :( Azt bele lehetett dugni szépen.
Ahogy mondod, most próbáltam bele egy 2,4-es celeron alaplapjába:( Valami agyonintegrált noname gagyi és tényleg nem ment bele:( -
FPéter
aktív tag
Grétsy Úr nem szokott erre járni? :(
-
FPéter
aktív tag
Ne hülyéskedjetek, nem veszek 35 ezerért videókártyát. 2D-s alkalmazásokhoz minek 3D gyorsító? Nem járok jobban a Matroxokkal? Nem a Parheliára gondolok, mielőtt megköveztek.
-
FPéter
aktív tag
Úr Isten, már DX9 van?
-
FPéter
aktív tag
Szerintem se nagyon lehet...:) Nekem egyébként 120 ezer jött ki a számolgatások után. A dobozban 100 ezret veszített az értékéből:( Látom még mindig ilyen szörnyű a számtech.:)
-
FPéter
aktív tag
Anager, azért dobtam fel a topicot, mert ez a config 2 évet állt a sarokban, egy dobozban. Én pedig az alatt a 2 év alatt nem foglalkoztam számtecchal, úgyhogy le vagyok maradva...
A 120-as vinyót és a monitort most vettem hozzá, a többi original. A táp már az elején ki lett cserélve, mert Mercury 300W-ban nem nagyon bíztam. -
FPéter
aktív tag
A Gef2 Ti helyére van egy M. Millennium G450, szintén 32 megával...:) Néha azt rakom bele, mert sokkal jobban viszi a 2D-t, mint a Gef2. De egy ideje nem akar rendesen működni, valszeg kuka lesz:(
És mit ajánlanátok, mi passzolna egy ilyen configba videókártya gyanánt? -
FPéter
aktív tag
Én kiszámoltam, de biztos elfogult voltam, mert semmi nem fut rajta lassan :))
-
FPéter
aktív tag
Hali!
A köv. gépet nagyon ritkán használom játékra, akkor is csak stratégiai, tehát nem FPS, stb. 2 éves:
Codegen 400W (narancssárga címkés verzió......:( )
CANYON 9BD2AS (alias DFI NV70-SC)
P4 1,8 GHz 400MHz FSB
1x 256MB Samsung DDR266 2,5
1x 512MB Micron DDR266 2,5
Geforce 2 Ti 32 MB Tvo.
Maxtor DiamondMax 9 120 GB 8 MB cache 7200 rpm
Maxtor D540x 60 GB 2MB cache 5400 rpm
LG DVD olvasó (16/52)
LG 8320B CD író (32/10/40)
Integrált Realtek hang
10/100 Ethernet
Miditorony ház (Mercury Oscar)
Fujitsu-Siemens C19-1 TFT 19''
A kérdésem csak annyi, hogy szerintetek ez a gép már elavultnak számít-e?
Mennyiért lehetne eladni? (monitor nélkül)
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- GAMER PC Ryzen 5 5500 + RX 6600 XT GARANCIÁS ALKATRÉSZEK / AZONNAL VIHETŐ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest