Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
2016-ban, nem lehet aktiválni egy sim kártyát, csak akkor ha arról a számról telefonálok. Gratulálok Voda, ez szolgáltatás.
Azt meg sem említem, hogy a weboldalon egész délután nem lehet aktiválni, hibaüzenettel, illetve egészen pontosan 28 percig kell tartani a vonalat, hogy ügyintézőhöz jussak (aminek a kódját nagyjából 3 perc duma után tudom csak meg).
Ez most komoly?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz Indiant #42321 üzenetére
És megírod hogyan? Mert nekem se sikerült se online, se a 1270-en aktiválni egy kártyát, és sikerült egy jó számosat vennem, nem veszteném el.
Boltba meg hiába megyek vele (voltam), ott mondta a csaj, hogy ők sem csinálnak mást, mint hogy belépnek arra felületre amit otthon is látok, és ott aktiválják a kártyát.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz KurtCobain #42545 üzenetére
Nekem sem ment. Telefonon sem tudta az ügyintéző. Boltban sem. Most várok, megpróbálom pár hét múlva, jó szám, nem szeretném elveszteni.
-
Viktor77
titán
válasz Marcsello31 #76282 üzenetére
Nem, bármikor, mikor túl sokan vannak egy adott tornyon.
Le is van írva.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz petymek #76477 üzenetére
Mobilnetnél nincs minimum, és tudnod kell, hogy ezen csomag használatakor prioritizálás van, szóval ha terhelt az általad használt torony, akkor a sor végére kerülsz.
Én átlagban a "felét" mérem a kiírtnak (olyan 5-7mbyte-ot).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest